|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1)תקנה את זה http://www.gilsport.co.il/ViewProduct.asp?ID=323 2)תקנה ספה רגילה בלי החלק של הדחיקה שמכילה גם כפיפה\פשיטת ברכיים כמו זאת (יש לך דגמים יותר זולים) http://www.gilsport.co.il/ViewProduct.asp?ID=129 3)תקנה מוט W,משקלים,מוט אוליפי ומתח לאחר מכן אתה תוכל פשוט לשים את הספסל מתחת לכלוב של הסקוואט ולדחוק חזה ושתרצה לעשות סקוואטים תזיז את הספה וזהו אתה מסודר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את הספה נראה לי אני אקנה את הרגילה.. כי גם יש לה את הכן דחיקה וגם אפשר אותה לבד אז זה בכלל טוב.. אבל לא יודע נראה איך הולך עם התקציב.. עמית על השאלה שלך.. מישהו יצר איתי קשר דרך חבר.. אבל הוא מחזיק רק את זה אם אני לא טועה.. אם הוא מחזיק יותר אני אמצא דרך לקשר ביניכם סבבה אחי? תודה לכם..! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואללה אחי הכן דחיקה בספה ההיא זה 102 ס"מ.. זה לא מעט לא? או שנראה לי בסוף אני אקנה גם את הספה האולימפית מהבחור.. ואני אקנה עוד ספה בלי כן דחיקה ואשים אותה בתוך הכלוב לסקואט.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2)אני הייתי קונה את המוט האולמפי חדש אתה לא יודע מה עבר על המוט הזה וכמה הוא ישן אצלי לדוגמא במכון כבר קרה פעמיים שהמוט האולימפי נשבר (לא בדיוק נשבר באמצע אלא הזרועות בצדדים שתופסות את הסוגרים יצאו מהמקום והיו צריכים להחליף לחדש כי היא אפשר לתקן את זה)לכן תקנה כבר חדש זה עולה 430 שקל 3)משקלים אתה יכול לקנות יד שנייה וגם מוטות W רק תסתכל שהם במצב טוב ותכתוב פה את ההצעת מחיר שהביאו לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2 מוטות חדשים W ורגי= 860 שקל ספה- 1000 משקלים-400 כלוב-2200 זה כבר יוצא לי 4200 ש"ח.. ועוד אני רוצה איזה מולטי רציני ממש שיוצא הרבה כסף.. יצא לי סכום שמעל התקציב שאני מוכן להשקיע.. :/ |
|
![]() |
![]() |