ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-02-08, 15:06   #1
TapuzSini
מושעה

כללי:: קמצן!
שלח הודעה דרך MSN אל TapuzSini

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
זובי פרגון!!!

עכשיו אני אגיד משהו...אני פעם הייתי מפרגן אש למתחרים של ישראלבודי אחד אחד!!!
אבל מה שאני עליתי להתחרות בפעם הראשונה ונכון ניראתי ממש חרא!!!!במקום לפרגן או פשוט להתעלם ממני הם ידעו להסטאלבט ולצחוק עלי!!!להגיד שאני שמן שאני ניראה חרא שאני אפס וואלה למה מייי אתם הייתם ניראים בתחרות הראשונה שלכם מליון דולר??מי אתם שתשפטו אותי ועושים גם צחוק ועוד על חשבון מה?התחרויות המסריחות של אשר פריג' הסרחון הזה!!
שאם לא היינו משלמים היה לוקח תתחרות מקפל אותה ובועט את כולם הבייתה.
אתה מבין מזה?אנשים שאתה כל היום עסוק בלפרגן להם בפורומים ובפנים באים צוחקים עליךמאחורי הגב וחלקם בפנים..עכשיו מצד אחד אתה אומר...טוב זה צחק עלי שרירים לא שרירים אני לוקח ברזל ועושה לו מייקOVER על הפרצוף..אבל מצד שאני שאתה רואה בן אדם שהוא מקצועי הרבה יותר מימך אם הרבה יותר ניסיון בא ככה ויורק עליך ולא תגיד סתם בפורום אלה בתחרות וגם בשבוע האחרון...אז אתה חושב "רגע..אני חתיכת אפס..וחבל שאני עושה את זה"

אני למדתי להכיר תחברים האמיתיים שלי בתחום הזה והפוטנציאל של חלקם גבוה אף יותר משל מאור ואולי זה נשמע לך מוזר אבל חכה ותיראה יש הפתעות בחיים נשמה..

יום טוב
אני אומר לך שאתה צודק אבל אתה יוצא הומו גם,שאתה יורד על אחרים אתה מדבר עליי לא יפה ואני אומר לך תכלס שבחיים שלי לא תראה אותי אומר לך משהו לא יפה על הגוף שלך.. לדעתי אתה נראה טוב ,אבל להעליב? ובאמת הרבה חברים שלי אמרו לי דברים רעים על אשר..
גם אחד שאני מכיר "בוגדן" אמר שאשר נותן לאנשים להופיע בבריכות ב 40 מעלות..
הוא באמת צריך להזדיין!
TapuzSini מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה