|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פתיחות סגירות אתה לוקח
עזוב תרושם שעשה עליך עם המאזדה שלו בטח עם הטיפטרוניק המסריח הזה מאזדה 3 זה רכב שנוסע לא יותר מזה ,בשביל זה יצרו אותו רק שיסע ויהיה טוב ונוח וזהו לדוד לי יש כזאת שהוא קיבל מהעבודה ולפני כמה זמן ירד ברד כל הגג שלו עכשיו כמו שקעים קטנים כאלו , זה כי הפח דק כמו נייר
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקיצר שיהיה לי ביטוח אני מזיין אותו .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר לדעת , תלוי במצב של ה626 אם מטופלת ושמורה אין בעיות מכניות מיוחדות אז היא אמרה לנצח בסגירה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() ה626 תיקח בסגירות, ואם תיודע לפתוח והאוטו במצב טוב יש סיכוי שגם בפתיחה.
![]() |
#26 |
מושעה
|
![]() לי יש 626 Glx
אבל נשאר לי חודש למלווה איזה בעיוס! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב איש (: אבל לדבר על הנושא אחי ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() Motke , בפתיחות אתה יכול לחלום...
סגירות? אתה מתכוון בכביש המהיר להגיע למהירות הכי גבוהה? דילמה... שלי (Mazda3 1.6 2007) מאיצה ממש חזק יחסית לקטגוריה.. עשיתי קצת מרוצים עם חברים ( ניסן טורבו , אימפרזה טורבו) ברור שהם השאירו אותי מאחורה אבל עמדתי איתם קצת :>
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי אתה יכול לראות כי הדגשתי את הסגירות .. וגם מדובר על 2005 .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל רק בגלל שיש קצת יותר כח סוס ומנוע יותר חזר לא אומר שה626 יותר טובה וקודם כל זה הנהג ורק אחר כך המכונית ואי אפשר לדעת כל מי שענה לך פה הוא סתם אמר את זה ולא מי תוך ידע רציני ויש לי דוגמא טובה יש את ה Bmw סדרה 6 ויש את הפורשה 911 הbmw יש לה מנוע הרבא יותר חזק וכ100 כוח סוס יותר אבל הפורשה לוקחת ומי שרואה טופ גיר יכול להעיד
![]() |
#31 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 626 לוקחת מבחינת נתונים
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|