|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע אם זה שייך לכאן אבל בכל זאת רשמתי..
קניתי משקל שבודק אחוזי שומן.. עכשיו אני לא יודע איך אני בודק בדיוק.. הצלחתי לבדוק רק את המשקל שלי וזהו.. מישהו קנה שיכול להסביר?! נ.ב שמתי את כל הנתונים במשקל כבר.. עכשיו אני לא יודע מה לעשות.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי שאתה נותן את הנתונים שלך למכשיר והכל, הם נשמרים שם נכון ? יופי..
אז תדפדף עכשיו לנתונים שלך.. תעלה על המכשיר (תנסה ללחוץ על הכפתור Set, אני לא זוכר אם צריך או לא..), הוא יראה לך תחילה את המשקל שלך, תישאר על המכשיר עוד כמה שניות, אתה תראה שהוא יטען כזה ואז יראה לך את האחוזי שומן שלך.. מקווה שעזרתי .. ![]() חח בתקווה שיש לנו את אותו מכשיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה מדויק בכלל ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה סתם חרא, איך זה יכול להגיד לך תאחוזי שומן שלך במצב שאתה עומד על המכשיר וזהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה לא חראטה ד"א.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() הרעיון שעומד מאחורי המכשירים הללו הוא העברת פולס חשמלי מאלקטרודה אחת לשניה, במקרה שלו בין הרגליים וע"י נוסחה שקיימת במכשיר פלוס הנתונים שהוא מכניס אליה היא בודקת את מהירות העברת הפולס ומשקללת אותו בנוסחה ונותנת מדד מוערך. הבעיה עם המכשירים האלו שהם לא מדויקים בעליל. שינוי במצב הנוזלים והאלקטרוליטים בגוף עשוי מאוד לשנות את התוצאה. אבל אל תמהר לזרוק את זה לפח. התוצאה אמנם לא תהיה מדויקת אבל אם תמדוד בזמנים פחות או יותר שווים מדי יום כאשר גופך במצב דומה (למשל ישר על הבוקר) תוכל לראות את ההתקדמות באחוז השומן , כלומר האם חלה עליה או ירידה.
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() יוגי צודק גם אני הבנתי שהוא לא מדויק אבל נותן לי מדד כי אני עולה עליו באותו היום ובאותה השעה עם אותם בגדים וככה יש לי מדד לפחות אם עליתי או ירדתי באחוזי שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |