|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם!
אני עובד עם תוכנית לשיפור סיבולת השריר והלב ריאה (עבודה עם טווח של 20 חזרות). באימון B אני מבצע 8 סטים של כפיפת מרפקים בעמידה ו-8 סטים של לחיצה צרפתית בשכיבה (סופר סט- ביצוע של 2 התרגילים הללו אחד אחרי השני ללא מנוחה). מנוחה בין סט לסט: 30-60 שניות. השאלה שלי היא: האם לבצע את התרגילים הנ"ל עם מוט ישר או עם מוט W? אשמח לקבל גם הסבר. מחכה לתשובה. תודה מראש, רביב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שיהיה לך יותר נוח עם מוט W ..
אבל לתוכנית סיבולת לא הייתי עושה דגש מיוחד לתרגילים מבודדים בכלל.
![]() |
#3 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
- אופניים - 5 דקות (עצימות: בינונית-גבוהה) - סקוואט חופשי כנגד מוט ישר - 20 חזרות ^ x8 - כפיפת מרפקים- 20 חזרות - לחיצה צרפתית - 20 חזרות ^ x8 תוכנית אימונים: ABA - שלוש פעמים בשבוע. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא נמאס לך להחליף כל יום תוכנית?!
פעם אתה עובד על פיתוח גוף פעם כוח ופעם סיבולת?@?!# מה נסגר איתך באנדם אתה לא תגיע לשום מקום ככה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הראשונה: תוכנית בסיסית למתחילים (A - לכל הגוף), השנייה: תוכנית לשיפור הכוח וכעת אני עובד עם השלישית שהיא לשיפור סיבולת השריר והלב ריאה. המאמן שלי המליץ לי לעבוד על סיבולת השריר, כלומר לשיפור היכולת של השריר להתמודד עם משקל והתנגדות מסוימים לאורך זמן ובנוסף לעבוד על סיבולת הלב ריאה כדי שאוכל לחלק את הכוח שלי נכון בכל קרב ג'ודו ולא להתעייף בקרבות. עכשיו תוכלו בבקשה להתייחס לשאלה שלי ולא לתוכנית האימונים? תודה מראש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 8 סטים בתרגיל אחד? מילא עם זה היה סקוואט או דד ליפט והיה לך איזה סיבה לעשות את זה אבל תרגילים מבודדים כאלה? מה זה יתן לך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מוט W נשמע נוח יותר, אני לא רואה את עצמי עושה לחיצה צרפתית במוט ישר
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
כמה שכפות הידיים מסובבת אחת כלפי השנייה(מיד פוזישן- כמו בפטישים פטישים), האמות מעורבות יותר, והיד הקדמית פחות וכמה שכפות הידיים מסובבות כלפי חוץ (סופינציה, כמו בכפיפת מרפק במוט ישר) היד הקדמית יותר דומיננטית והאמות פחות. קח את השיקולים ותחליט לבד.
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
שיעשה מה בראש שלו, אתה אמרת לו מה נכון, הוא לארוצה, שלא יקח מה אכפת לך. אם הייתי אומר, היה מתעלם גם ממני, לא חבל?:O
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט דיברתי בקשר טלפוני עם אדם בן 29 , מאמן אומנות לחימה ובעברו התאמן הרבה שנים בג'ודו. הוא המליץ לי על תוכנית לשיפור סיבולת השריר והלב ריאה שתעזור לי להתקדם בג'ודו ולהוריד משקל. התוכנית (ABA): A: - ריצת קילומטר על מהירות: 10 - מתח- 1xMAX - מקבילים- 1xMAX שלושת התרגילים הנ"ל - x 8 - תרגיל בטן כנגד משקולות- 3x20 B: אופניים: עצימות גבוהה במשך 5 דקות. סקווט חופשי- 3x20 שני התרגילים הנ"ל - x 8 סופר סט: לחיצה צרפתית- 20 חזרות כפיפת מרפקים- 20 חזרות שני התרגילים הנ"ל - x 8 בנוסף, ביום נפרד הוא המליץ לי על אימון אינטרוולים: 4 סטים: ריצת קילומטר על מהירות: 12.5. בין סט לסט עליי לבצע הליכה מהירה עד שארד לדופק של 120. שאיפה: להגיע ל-7-8 ריצות כאלה (4 סטים בכל ריצה). ולכן מבלבל אותי שיש אנשים שאומרים שהתוכנית היא טובה ויש כאלה שאומרים שהיא גרועה. מה עליי לעשות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() טווחחזרות גבוה לא מחטב, זה מיתוס דפוק וישן.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |