|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
או שירות לאומי.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לסיפורי קב"ן זה זיוני שכל שלא היו עד היום והמצאות של אנשים , אם משהו באמת היה אצל הקב"ן יודע שברגע שתתחיל לזיין את השכל אין לך מצב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמין לי שאם יש לך כסף אתה בכלל לא צריך את המדינה הזאת וברגע שאתה עשיר למה אתה חושב שתרצה להיות מועסק ? בנאדם עשיר הוא מעסיק ולא מועסק אבל אני בחיים לא ישתמט אני יתן את ה3 שנים האלה מהחיים שלי למרות שאני לא יעשה את זה בשמחה בוא נגיד ככה אבל זה המעט שאני יכול לעשות בשביל שהמדינה תתקיים [בלי צבא אין מדינה] אומנם כנראה אני לא יהיה קרבי [בגלל שאני לא הולך לשים את החיים שלי בידי רמטכ"לים\שרי בטחון\ראשי ממשלה] אבל אני ימצא תפקיד שמתאים לי כמה שיותר שאני אולי יוכל להנות ממנו ואני יעזור לצבא כמה שיותר דרכו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובעתיד רוב הסיכויים שאני יעשה את זה למרות שאני יחזור לארץ לביקורים\או לתמיד רק אלוהים יודע אבל זה יהיה רק בגלל המשפחה גבר... ויש לי גם אח בארצות הברית ככה שתהיה לי התחלה קלה שם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עדין חושב ככה אבל אולי אתה יכול לשנות את דעתי חוץ מזה זה כבר לא קשור לאשכול, תפתחו אשכול חדש על השתמטות או משהו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש משתמטים ויש אנשים שלא משתמשטים ובכל זאת קוראים להם משתשמטים.
אני מדבר בעיקר על האלה על סעיף אי התאמה..לא נפשי..אי תאמה. אנשים שאפילו בצו ראשון שלהם לא נתנו להם להתגייס בגלל בעיות ת"ש בבית..אנשים כאלה לא צריכים לקרוא להם משתמשטים הם עשוים הכל בשביל שבחיים האמיתיים שלהם יוכלו להביא עוד כמה גרושים לבית כי המצב חרבנה. ואחרי שנה-שנתתיים של עבודה לעשות שירות לאומי במד"א שזה לא פחות חשוב. ואני לא מדבר על האלה שיצאו מהצבא על אי התאמה בגלל שישבו 4 חודשים בכלא. בכל מקרה שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא יגיד לך כן מה תשאל? איפה? הוא יגיד לך 669 מה תבקש? חוגר? אתה מבין מה אתה אומר פה בעצם? אחד כזה יברח לפני שהוא ישכיר ממך באמת את הדירה ... הפסד שלך סה"כ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שכסף יעוור לו את העניים כל הנוער היום ביכלל נהיה עיוור לכסף אין לו שום ערכים שום כלום שום כבוד כבוד בתור דרך ארץ לא מזמן שמעתי בני 13 שדודו סבתא!?!?! זה ניתפס זה ?!?! אני בדעתך יוגי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
תבין, בשביל הצבא אתה בסה"כ מספר. בלי שם בלי כלום, מספר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בסדר אם הייתה מכיר אותי לא הייתה מדבר ככה אבל בסדר דימי תיראה שאני ידבר ככה ויחשוב ככה גם אחרי שאני מיתגייס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ואני לא אבקש ממנו חוגר אבל אני כן בדרך זו או אחרת אשאל אותו קצת פרטים עליו, מה הוא עושה בחיים אם הוא היה בצבא וכו'. מאותה סיבה שאני לא ארצה להכניס אלי אדם שנראה כמו עבריין או שאני חושד שהוא עלול לא להיות שוכר טוב או לפגוע במצב הדירה. מבחנתי אדם שעשה צבא הוא אדם עם יותר ערכים מוסריים מאדם שלא עשה כי הוא השתמט על פי רוב. חוצמזה בלי קשר - כנראה שאתה לא יודע מה מצב הדירות היום בארץ הביקוש גדולה על ההיצע, יתרה מזאת- הדירה שלי היא אחת הדירות המושכרות המבוקשות ביותר בעיר שלי גם בגלל מיקום וגם בגלל ששיפצתי אותה לחלוטין והיא כוללת ריהוט חדש והכל. אז תאמין לי שכשפרסמתי מודעה אנשים חיכו בתור כדי לבוא לראות אותה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה ממש מצחיק אני יכול להראות ולהצביע על אין ספור קופים בגולני שסיימו צבא ונשארו כאלה ולהצביע על המון משתמטים או כאלה שיצאו מהצבא בסיבה כזו או אחרת שרמת הערכים והאינטיליגנציה שלהם עולה פי כמה וכמה על אותם שסיימו צבא. צבא זה לא מדד למי יש יותר ערכים , מי יותר חכם , או משהו בסיגנון. צבא כן יכול לעזור לאנשים לקבל ערכים אחרים או חדשים או לשנות תפיסה , זה יכול לבגר , זה יכול הרבה דברים אבל להכליל לא נראה לי שזה יהיה נכון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הוא לא יצא מהצבא מסיבות אמיתיות, ויצא סתם כי לא היה בא לו לשרת, זה אומר שהוא בן אדם אגואיסט, סוציומט, שחושב אך ורק על התחת שלו ועל איך אפשר לדפוק את המדינה. בן אדם כזה לא רק שלא הייתי נותן לו להשתמש בנכס ששייך לי, גם לא הייתי נותן לו להתקרב אלי. הבעיה שמתפתחת במדינה היא בדוק מה שאתה מנסה לצייר כאן, אנשים מתעלמים מערכים בסיסיים לטובת כסף וטובות הנאה אחרות... איפה הימים שמי ששירת בקרבי היה גיבור ישראל, ומשתמטים זה היה מושג שלא היה קיים בלקסיקון הלאומי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם הוא יגיד לך שהוא יצא על רפואי ויש לו בעיה מוצדקת? כל מי שיוצא על 21 לכללם אבל לכלם זה לא משנה אם הוא סתם משתמט או יש לו בעיה רפואית מקבל מסמך פטור משירות ביטחון ולכלם כתוב רפואי צאו כבר מהסרט הזה זה לא אותם ערכים של לפני 20-30 שנה זה לא אותו דור זה לא אותם אנשים מה לעשתו לא כל אחד רוצה לבזבז 3 שנים מחיים שלו לסבול לאכול הרבה הרבה חרא בשביל כלום אתה תגיד זה בשביל המדינה הוא יגיד בשביל המדינה ששלחה אנשים למות סתם במלחמה החאורנה חבריה הכל השתנה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Yoggie] מבחנתי אדם שעשה צבא הוא אדם עם יותר ערכים מוסריים מאדם שלא עשה כי הוא השתמט על פי רוב.
quote] משפט זהב נכון לגמרי