|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחפש רוק\מטאל עכשווי,(2000 +).
עד עכשיו די חרשתי על מוזיקה ישנה שכבר יצא לי מכל החורים,לאחרונה התחלתי לשמוע קצת להקות כמו arctic monkeys ו-the killers ומאוד אהבתי (במיוחד את ה-killers),יש המלצות על להקות רוק\מטאל עכשוי מהשנים האחרונות?רק לא להקות אימו ולהקות סטייל My Chemical Romance וLinkin park,אני חוטף קריזה עצבנית מזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תחליף לטופאק..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
רוק יחסית עדין זה MUSE והם מדהימים עכשיו יחסית זה A PREFECT CIRCLE והם גם מעולים אבל עדינים יחסית להקה קצת יותר "אכזרית " זה IT DIES TODAY והם סבבה לאללה ,יש להם אלבום בשם SIRENS שאני מאוד מאוד אוהב ומלווה אותי באימונים להקה בשם FOZZY גם סבבה .
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מטאל-
dying fetus. suffocation. as i lay dying, august burns red, lamb of god, the pig רוק יחסית שקט- 3 doors down, john mayer, jack johnson, dave matthews band, ks choice,nickelback, maroon5, radiohead,
![]() |
#5 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() מצטערף להצלצה על Muse , הלהקה האהובה עלי ! הייתי בהופעה שלה בלונדון והיה מדהים !