|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מי שאמר שזה שטויות שיפסיק לדבר שטויות
שכן שלי קיבל סכיזופרניה מזה והתחילו להיות לו הזיות אבל למזלו זה הפסיק עם טיפול... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
ולא בגלל החשיש עצמו!! amir מה אתה אומר, 10-15 חברים שלי גידלו בעצמם ועישנו מולי ואני מכיר כזה שלום שלום עוד מלא אנשים שמגדלים ומעשנים (בקשר למי שיכתוב, תיזהרו ממשטרה, זה חברים שלי שלצערם תפסו אותם כבר אז אין מה למשטרה לתחקר אותי / אותם הכל רשום ומתועד) כל התופעות לוואי שאתם רושמים זה של חומרים אחרים לא של מאריחואנה / חשיש .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מיקרה יש לי חבר שלומד בפקולטה לחקלאות ברחובות, והוא מספר שמפוצץ שם קיבוצניקים שנירשמו לקורסים רק ביגלל לדעת איך לגדל כמו שצריך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה צודק קשה לגדל בארץ בלי שיעלו עליך כי בשביל לגדל גראס עם THC גבוהה(הידרו) אתה צריך מעבדות לא קטנות ותאורה שטוחנת חשמל של איזה 4-5 משפחות ביחד..... עכשיו חברת החשמל מעבירה למשטרת ישראל אנשים חשודים שצרכו ממש הרבה חשמל... והמשטרה כבר מטפלת בהם.... בקיצור תגדלו רק אם יש לכם גנרטור בבית ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
אפשר לגדל בלי שום צריכה מיוחדת, ואיזה מדווחים ואיזה, אני מגדל דגים בעבר היו לי מספר אק' פועלים בוא זמנית עם תאורות מטורפות שאתה יכול לגדל כל צמח, כנ"ל צריכה החשמל אצלי דיי גבוהה פי כמה מבבית רגיל בגלל כל החיות שאני מגדל יש חימומים לכל הבע"ח הפויקילותרמים ואף פעם לא באו הבייתה ולא בדקו, מה אתה משגל, אני יכול בלי שום בעיה לגדל בכל טרריום של טרנטולה אקזוטית / צפרדעים קאנאביס ולאף אחד אין שום דבר לבדוק את זה, מה גם שזה לא בעיה לגדל (אחד מהחברים שלי שתפסו גידל מלאאאאא בחצר) אז מה אתה מדבר שטויות ... ומטפטפים LSD ואסיד, וואו יש לך 5 מקורות שונים טירוף יש רק 200 אלף סוחרים בארץ.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |