|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() איך בנדאם שמתאמן יכול ללכת עם סקיני?
אני הולך עם מכנסיים כל כך רחבים ועדיין כשאני יושב הארבע ראשים שלי ניראה בגודל של הכיסא. אבל מה, יש לי מכנסי בד רחבים אבל הלמטה שלהם, איפה שהתאומים טיפה יותר צר אז זה ניראה בן זונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
|
![]() likr a real niggaaa
![]() |
#85 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחח. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בנאדם גדול בכללי פשוט לא יכול ללכת\ רק שחיפים ששוקלים כמו בחורות יכולים ללכת עם החרא הזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Banned
|
![]() ^^
בשביל סקיני אתה אמור להיות מידת ג'ינס גג 30 יענו להיות במידה של דוגמנית אנורקסית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() ביום יום זורם ככה עם חליפות של נייק אדידס הפוליאסטר הזה(נילון\מקצועי).
בערב יותר חליפות ללא גק'ט רק חולצה מכנס ונעליים מוקיסן\ולפעמים עם הולך עם גינס אז נעלי טימברנלד |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() ברגיל טרנינג פעם באיזה שבועיים איזה ג'ינס ורק מותגים ובקיץ שורט וגופיה ולפעמים איזה גופיה מיוחדת ויפה
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() לכל האלה שהולכים עם הטרניגים, זה לא מציק לכם שהזיין שלכם ממש בולט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
מנהל מקצועי
|
![]() גינ'ס רחב של Levis או דגמ"ח(הסטייל של בלובירד)עם איזה חולצת V או גופיה ומעל חולצה קצרה יפה..או סתם חולצה ארוכה..בקיץ חולצה מכופתרת קצרה
וג'קט..לפעמים גם גולף מתחת |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#95 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
לפעמים שאני עובד חזה נראה כאילו יש שם מגדל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
זה בד שחור פשוט ארוך חח
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אצלי זה סתם נראה כאילו יש חוסר פרופורציה בין שרירי התיאומים
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() מעולה!
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לעבודה ג'ינסים . בקיץ חולצות טי (חולצות לא זרוקות אלא כאלה ברמה שאפשר גם לצאת איתן בערב.וחלקן דואגות שהאימונים יראו...)
בחורף כל מיני סריגים או חולצות ארוכות בדכ טריקו מעורב עם סינטטי עוד פעם כדי שהאימונים ישתלמו... לא קונה בגדים בארץ קונה רק בחול. אם כבר נמצאים בחול אז קונים שם והרבה יותר זול. וגם אף אחד לא לובש את אותם בגדים כמוך.אפשר לקנות מותגים בלי לפגוע בכיס אוסף בגדים מכל העולם מהונג קונג סינגפור תיאלנד והודו ועד ארהב כמובן דרך אירופה לעבודה צריך לבוא בצורה מכובבדת ולא זרוק בערב אם אני רק אצל חברים אני יכל ללכת זרוק עם טרנינג שרוואלים סווטשרט ובקיץ כמובן עם גופיות...(בחיים אני לא אלך עם גופיות או חולצות בלי שרוולים לעובדה) אם זו יציאה רצינית אז משקיעים אבל עדיין בדכ רק בגי'נסים רק שביצאות מדובר בג'ינסים יותר ברמה ומיוחדים המכנסיים תמיד יהיו בגזרה ישרה ובחיים לא צמודים אבל לא רחבים כמו של ראפרים. ותעשו טובה אל תגידו מכנס זה תמיד מכנסיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() טריינינג וגופיה הכי אוהב(איזה רוסי לא?)!אבל זה כמובן ביום רגיל חח ביום שישי גינס לרוב עם חולצה שחורה צמודה או גופיה שחורה
מסעדות מכנס שחור אלגנט וחולצה קצרה מכופתרת |
![]() |
![]() |