|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() שם : משה
גיל : 19 עיר מגורים : נתניה מספר שנים מתאמן : בגדול 4, אבל ברצף 5 חודשים. עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : אכילה על הכורסה בלי שיפוע כנגד טלויזיה סרט אהוב : שר הטבעות [בקושי רואה סרטים] להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : המון. אין העדפה ברורה, יש בעיקר דברים שאני לא מוכן לשמוע. השיר שאתם הכי אוהבים : משתנה.. שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ', לחיצת כתפיים בדאמבלים ולחיצה צרפתית. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : אין פיצול האימונים האהוב עליכם : ab המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : קוטג' הצ'יט החביב עליכם : בשר,בשר,בשר. האמת שאין לי תפריט מסודר אז גם אין לי צ'יטים, אני פשוט אוכל מה שבא לי. מפתח הגוף האהוב עליכם : לא מחבב אותם יותר מדי מטרות בתחום : 80 קילו על 10-12 אחוז שומן. ציטוט אהוב : "השקפת-עולם הנשענת על המדע מדגישה את זיקתה לעולם הממשות החיצונית, אך מעבר לזה קויה שליליים במהותם, כגון קבלת דין אמת, דחיית אשליות. מי האיש בקרבנו שאין מצב-דברים זה מניח את דעתו, מי שדרוש לו יותר מזה למען נחמת-עצמו החולפת, רשאי לחפש מבוקשו בכל מקום שימצאנו. לא נתרעם עליו; לא נוכל להיות לעזר לו, אך לא נוכל לסור בגללו מן המחשבה שאנו חושבים." -פרויד (אני יודע, זה ארוך) ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : סקרן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שם :אלי
גיל :23 עיר מגורים :בסיס חצור ליד אשדוד מספר שנים מתאמן :שנה וקצת עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים :כדורגל,כדורסל סרט אהוב :ארמגדון להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :eminem השיר שאתם הכי אוהבים :lose yourself שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים:לחיצת חזה,תאומים וכפיפת מרפקים שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :חתירות למיניהן פיצול האימונים האהוב עליכם :ab המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :חזה עוף הצ'יט החביב עליכם :פיצה או שווארמה עם קולה מול משחק של ליגת האלופות ממממ חלום. מפתח הגוף האהוב עליכם :ג'י קאטלר מטרות בתחום :כמה שיותר גדול ציטוט אהוב :"בפארק דה פראנס ראובן עטר...איזה יופי...ורוני חופשי ורונן חרזי מסמן לו ותראו את הפריצה הזו של רוזנטל ,עדיין רוזנטל מוציא את הכדור ראובן עטרררר שערררררררררררררררררררר שעררררררררררר 3-2 ישראלללללללל מאיר תרגעעעעעעעעע" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : עצלןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
![]() |
#3 | ||
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() שם: יואב גיל: 17.2 מתאמן: לא מתאמן כבר 4 חודשים שלושת התרגילים המועדפים עליי: בנצ', בנצ' עליון עם דאמבלים, כפיפות מרפקים מוזיקה: טראנס, ראפ וכל מה שיפה ומשתלב עם האווירה המאכל החביב עליי: גריל עוף עם אורז משפט סיכום עצמי: סקרן בודיבילדר מועדף: שגיא גרשורגן ![]() ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
שם : רגב
גיל : עוד מעט 21 עיר מגורים : טירת כרמל מספר שנים מתאמן : שנה ו3 חודשים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : אגרוף תאילנדי סרט אהוב : אייס ונטורה, המסור, חומות של תקווה להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : אלאניס, אמינם, GUNS N ROSES, דיסטרבד השיר שאתם הכי אוהבים : יש הרבה... תלוי במצב רוח כמובן ובתקופה ![]() שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: דדליפט (nothing like the sound of the iron hittin' the ground) שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : סקוואט (זה מפחיד כשאבא שלך הספוטר שלך) פיצול האימונים האהוב עליכם : FBW המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : כשאני יהיה בחיטוב אני ידע D: הצ'יט החביב עליכם : ^ מפתח הגוף האהוב עליכם : לא ממש מעריץ אף אחד מהם, אבל אוהב את מאריוש פודז'נובסקי ואנדי בולטון למרות שהם לא מפתחי גוף. מטרות בתחום : עוד קצת מסת שריר זה הכל ציטוט אהוב : YOU MATERIALIZE WHAT YOU VISUALIZE ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : GENETICALLY ABUSED |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גם אתה מטירה?!?!?!?!?!?!?!? איפה אתה מתאמן??! |
|
![]() |
![]() |
![]() |