|
![]() |
#1 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
סתיו - הפתרון הכי טוב לדלקת זה לנוח, אין מה לעשות. תנוחי, תקחי את הכדורים כמו שהוא רשם לך ותהיי סבלנית. כדאי לחזור אליו לבקורת אם את לא רואה שיפור. לחזור להתאמן עם הדלקת זה מתכון להכנס לסיפור שלא נגמר של דלקות חוזרות ונשנות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
סתיו, חכי גלעד יכנס לפה ירעיל אותך ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ![]() ציטוט:
בכול תתני למקום הכואב לנוח כך תחזרי יותר מהר לפעילות
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני רגילה להתאמן וספורט זה באמת הכל בשבילי. מאז הפציעה אני בדיכאון יותר מידי וכמו שאמרת הרגשה מנטלית לא טובה. ספורט זה משהו כבר רגיל אצלי לעשות במשך היום, ועכשיו אני מרגישה שזה הכי חסר לי . לא להתאמן כבר שבועיים וקצת יותר הכניס אותי לדיכאון שכבר לא באלי לצאת מהבית או לעשות משהו. ואני נחה, אני משתדלת לא לעשות פעילות עם הרגל הכואבת.. ובקשר לכדורים הרופא אמר לי לנוח שבועיים ונתן לי כדורים לשבוע .. והכדורים בכלל לא השפיעו עליי .. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה מוכיח לך שצריך טיפול אנטי דלקתי מכיוון שדלקת לא תעבור מעצמה
את צודקת בכך שאת לא צריכה להפסיק להתאמן בכדי להצליח צריך להתנסות בכל מיני שיטות ובודאי לא לפסול אותן- קצת מפליא שזה בא מכאלה שמשתמשים בתוספים(ואולי גם קוראים לעצמם ספורטאים) יש צמח שנקרא Arnica ויש אותו גם בתמציות וגם בג'ל קרח עם תמציות אנטי דלקתיות. את התמצית מוכרים בהדר יוסף את הג'ל אפשר לקנות גם בהדר יוסף וגם בסופר :):):):) או בניו :):):):) |
![]() |
![]() |