|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() שם : עלי
גיל : 17 ו 260 ימים עיר מגורים : נצרת מספר שנים מתאמן : שנתיים וחצי עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : הא ? סרט אהוב : יש הרבה להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : אבי ביטר הכריש , עופר לוי המלך ותמיר גל ( שאני אומר ר כמוהו :P וזה דבר שאני נורא אוהב . השיר שאתם הכי אוהבים : מתפלל שתעני לי - תמיר גל שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: לחיצת חזה , דדליפט ולחיצה צרה . שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : בטן פיצול האימונים האהוב עליכם : ABCD המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : לא אוכל לפי תפריט , אין לי תקופת חיטוב ומסה , אוכל מה שבא לי וגודל ![]() הצ'יט החביב עליכם : מגש פיצה ענק מאת פיצה רומא ולשתות XL ביחד עם ידידה אחר כך לדפוק גלידה הכי גדולה מאת ICE LAND אחרי זה לשתות שוקוצ'ינו אחר כך לדפוק באגט שווארמה ![]() מפתח הגוף האהוב עליכם : רוני קולמן המלך , קווין לברוני , דXתר גקסון . מטרות בתחום : 90 קילו חטוב 8% ציטוט אהוב : " if a man hasn't discovered something that he will die for,he isn't fit to live" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : לא בא לי עכשיו ![]()