|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנוסף היה לי גם פתור מעמידה בשמש בין 11:00 ל 17:30 + פתור מהרמת משאות מעל 7 קילו. איזה כיף לך פתור מנעליים תמיד רציתי. אבל הוצאתי פתור מגילוח. אגב על מה אתה מדבר? זיקים זה בית מלון 5 כוכבים. אני עשיתי טירונות בשטח אש 105. שלחו אותנו שבוע למחנה 80 איזה עינוי עברתי שם! היתושים זיינו לי ת'צורה. בלילה הייתי שומר, יש שם עמדות מפחידות, אתה מתצפת לא רואה כלום, יכול לבוא לך קנגרו ערבות להכניס לך אגרופים ולא תראה אותו מגיע. יש שמה מפקדים בעלי דרגות בכירות אז צריך תמיד להקפיד מעל לכל על הופעה סדר ומשמעת. אבל שמח שאתה נהנה. טירונות זה כיף של פעם בחיים תנצל כל רגע לצחוקים.. במיוחד שזה טירונות 02, כל האוטיסטים מכל הארץ מרוכזים ביחד לטירונות אחת. המפקדים רק אוכלים זין מסביב לשעון. וואלה אם אתה שואל אותי מה אתה מעדיף שלוש שנים בתפקיד מ"כ טירונים 02 או לשבת שלוש שנים במוקטעה עם איסמאיל הניה להכין לו קפה כל בוקר, אני בוחר באופציה השניה.
![]() |
![]() |
#83 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
דבר שלישי ביום ראשון אני הולך להוציא את פטור משמש, פטור שבמידה ויש לי התקף מיגרנה אז אני נח שעתיים ושמירה עם בן זוג. ליגה. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() בהצלחה אחי אני מחזיק לך אצבעות שתקבל את התפקיד שאתה רוצה!!
![]() |
#85 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יש לך פטור מלשמור ביום\לילה אתה לא ליכול להיות בחוץ כי יש שמש. יש לך התקפי מיגרנות אתה צריך לנוח שעתיים. מה אתה תעשה כול היום? תכין קפה?
![]() |
![]() |
#86 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Banned
|
![]() ד"א בנוגע לזיקים יש לי חבר שהתגייס איתי והוא שם
כל שעה יש להם צבע אדום, הם ישנים באוהלים.. כל פעם הקפצות באמצע הלילה בגלל צבע אדום וגשם סגול.. וואלה אני מודה לאלוהים כל בוקר שאני לא שם הכי מצחיק שאמרתי שאני מתפלל שחרית ואני בכלל לא יודע להתפלל |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואתה אפילו לא הזונה מה אתה עושה אחרי הטירונות הזאת?
![]() |
![]() |
#90 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אגב שמעתם על ההתאבדות בזיקים? איזה דפוק אחד שם הכניס לעצמו 6 כדורים לראש באוטומט
![]() |
#92 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חבר שלי משרת בנח"ל אמר לי שהיה איזה אחד מלפחן גבעתי נראה לי, היה לו משעמם בשמירה הוא טען את הנשק ופלט לעצמו כדור ברגל :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הפטור הכי מצחיק בעולם, והמפקדים בכלל אוכלים סרטים ממנו. וואלה אולי עכשיו לא יודע כי חורף יש עננים וכו', אבל שאני עשיתי טירונות והיה לי ת'פטור הזה, היה כל היום שמש, ושהיה שמש הייתי צריך להיות באוהל, וואללה כל היום גירבצתי להנאתי בזמן שאחרים אכלו טירטורים.
![]() |
![]() |
#94 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
לפני איזה שבוע וחצי ככה איזה אחד התאבד שם..... פשוט חברים שלי מהקורס סיימו עכשיו טירונות שם אז סיפרו לי...... אחד התלונן לקב"ן , שמו עליו זין , אז כעבור כמה ימים הוא שם את הנשק על אוטומט , כיוון לראש והנשק הספיק לפלוט 6 כדורים עד שההדק חזר...... מיותר לומר שהיה מלוכלך
![]() |
![]() |
#95 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
רן אין לי מה להוציא פטור שמש, אין שמש בכלל ויש לי כמו שאמרתי 10 דקות עמידה 30 דקות ישיבה.. אני עומד 10 דקות בשמש ו30 דקות יושב בצל. הקטע שאין שמש בכלל.. לפעמים אתה אפילו מחפש שמש כדי שיהיה לך טיפה יותר חמים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#97 |
Banned
|
![]() תגידו דלקת גרון בלי חום זה גימלים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() תאמינו לי אתם הבושה של המדינה פשוט בושה אחד אחד
מתאמנים שנים בחדר כושר מגיעים להישיגים עם הגוף שלכם אבל שצריך לתרום ולתת אתם מוציאים פטורים ומתלוננים שאין לכם יכגולות אבל להרים דדליפטים וכל השטויות האלה יש לכם יכולות אתם אנשים בלי כבוד ואני עף מהפורום המגעיל הזה כל הגו'בניקים המגעילים האלה ומביוחד המנהל הגו'בניק |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
יקירי האוגר הפייטר אתה מוזמן למצוץ לי את הזין באופן חגיגי ![]() ורק בשביל שלא תוכל להיתחרט על העובדה שאתה נוטש אותנו כי "אנחנו הבושה של המדינה" אתה גם מושעה לצמיתות באופן חגיגי
![]() |