ציטוט:
פורסם במקור על ידי האדמור
כידוע אנו הבודי בילדרים אוכלים מידי יום ביצים והרבה. כולנו כמובן מוציאים החוצה את החלמון(הצהוב) ואוכלים יותר מהחלבון (הלבן).
גיליתי שכאשר אני שובר את הביצה לחצי כדי להפריד את החלבון מהחלמון לאחר ההפרדה שחשבתי שכל החלבון בקערה ראיתי שנשאר המון חלבון בתחתית של כל חצאי הקליפה(הוא פשוט נתקע שם) אז עם האצבע דחפתי את שאר החלבון החוצה לקערה ויש מה להוציא!
היום ביצה מס' 1 עולה לפחות 0.90 אגורות, כמעט שקל!
אני לא איזה קמצן או שחסר לי כסף זה פשוט המחשבה שחבל לזרוק חלבון לפח.
נסו ואמצו!!!
|
סתם בלי קשר קח גם טיפ טוב אם אתה רוצה להנות מחביתה ללא שמן בחיטוב , קח שתי ביצים שים נייר אפייה על המחבת ועליו זרוק תביצים

שכולם יהנו, (אני ממש פנאט גם במסה, ד.א עידכון שלי מאוד בקרוב - :-)*