|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני באמת שומע מחברים שאוכלים חרא בקרבי גדוד 51 ו 13 בגולני אבל אני בטוח בזה שגם הם יודעים את זה שמתי שהם יגמרו אם ה שלוש שנים האלה הם יסתכלו אחורה ויראו מה הם עברו וזה יכשל אותם לכל החיים הם מדברים ככה לבנתים
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע גבר גבר אני לא מגיב בדר"כ כלל בפורומים פה ואם אני רושם משהו זה רק בשביל להרחיב את הידע שלי בפיתוח גוף נטו... דיפדפתי פה בפורום וראיתי את את הנו' ועניין אותי כל הסיפור הזה עכשיו העניין הוא שגם אני וגם אתה יודעים [שרוב הגולשים פה הם בני נוער לפני גיוס אפילו יותר קטנים והם מאוד מושפעים מהבחורים הגדולים {תרתי משמע} פה ואליאב הוא בהחלט אחד מהם,כל מה שאני מנסה להגיד זה שהוא צריך להיות אחראי הרבה יותר עם ההצהרות שלו ואני לא שופט אותו פשוט הוא צריך לדעת שיש לו פה הרבה השפעה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במקום כל מיני אשכנזים שבחיים שלהם לא רבו מכות פתאום קופצים לי ורוצים להחזיק רובה על כל אחד כזה יש לפחות ילד אחד שרב דקירות בשכונה ואין לו מה להפסיד בחיים תאמין לי שאם לא הייתי מפחד על האימונים הייתי רץ לקרבי עוד משהו בואו אני יגיד לכם אני בעצמי רציתי להיות קרבי וכבר הלכתי לגיבושים והכל בלי שאף אחד ידע על זה פה מהפורום נתתי את כל מה שיש לי אבל ברגע שביקשתי משהו אחד האנשים שם ירקו לי בפנים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() שוב פעם אני לא מדבר על החיילים שהולכים להיות קרביים אלה יש לי כבוד אליהם אני מדבר על המערכת עצמה שזאת חרא של מערכת
כל אלה שמשחקים לי אותה פה גברים שנתנו להם להחזיק רובה ולטעון כמו פליסטשן אז שיפסיקו לבלבל תמוח על מי שיכול להיות קרבי או לא קרבי כי בשביל הכסף לסייקלים אני כל יום מסתכן בדקירה וקיבלתי לא פעם אחת אז אל תדברו איתי פה על מי שיכול להיות ככה או לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל המערכת עצמה דופקת אותך בלי חשבון יש לי חברים קיבלו כדורים , פציעות , חולים מתים בצבא ואף אחד לא שם עליהם אפילו הרופא לא משחרר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתגייס ביולי
הבעיה עם הצבא שהם מורידים את החשק כבר להתגייס אתה מבקש משהו הם נותנים לך משהו אחר ולא בגלל שאתה לא טוב או לא יכול או לא מתאים זה פשוט נהיה עניין של הרגל ופרנציפ יש כל כך הרבה מורעלים (וטוב שככה) אבל לכולם מורידים את החשק אתה אומר א עונים לך ז אין עם מי לדבר..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נקודת המוצא שלכם היא לא נכונה ..
הצבא זאת מערכת אטומה ! הצבא מחולק לדרגות , ואם אתה צעיר יסמרטטו אותך אם אתם תצאו מנקודת ההנחה הזאת היה לכם הרבה יותר קל בשרות ! תאמינו לי אני הולך לקרבי לא בשביל הפוזה לא בשביל לצאת עם כומת וסיכה . אולי זה נשמע קצת זול , אבל אני הולך שכשבעוד 50 יכתבו ספרים ויראו תוכניות על החיילים שלחמו והגנו על ארצם . אני יוכל להגיד לבן או לנכד שלי , אני ההיתי חלק מהם . חלק מאותם אלה שלחמו ובחרו לא לברוח מהאש , לא לחיות בתוך בועה . אלה לאכול ת'חול של הארץ הזאת , גם במחיר מוות ! ברור לי שזה נשמע וורוד וסיפור מאד יפה וזה לא ככה במציאות אבל אם הנתונים שלי מאפשרים לי להיות לוחם אני מוכן להלחם. ואם הנתונים שלי יאפשרו לי להיות מפקד אני היה מפקד . הכל זה כוח רצון , כולם כבר יודעים שהיום קרבי זה לא מה שהיה פעם הכבוד והכל אבל בכל זאת אני רוצה להיות לוחם
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() הצבא שם עליכם פס לא משנה מה תיהיה ומה תעשה שם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() להסכמה לא תגיעו
אולי תגיעו להסכמה שלא מסכימים... ולעניין: הצבא זה לא בית ספר . ולא מקשיבים לכל אחד וזה נכון. ולפעמים הם גם מורידים מוטיבציה. אבל ככה זה במערכת שפועלת כמו הצבא. אין אפשרות לתת יחס אישי כמו שאתם מקבלים בבית או בבית הספר. דבר נוסף,לא כל אחד צריך להיות קרבי. הצבא לא צריך רק קרביים ובטח לא נמדוד את האנשים במדינה על פי מידת קרביותם העיקר שכל אחד יתרום למדינה על פי יכולותיו וכישוריו |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() הצבא צריך קרביים יותר מתמיד
אני ועוד כמה אנשים למשל הובטח לנו בשל למידה חיצונית של רשתות שנגויס לחל תקשוב או שנעסוק בזה בצבא למרות זאת אחרי הרצאות וחירטוטים של הצבא "נגוייס לחל תקשוב" בתור אנשי קשר קרביים ז"א חרא תפקיד אני כבר הרמתי ידיים ממערכת של צה"ל זה פשוט זילזול מגעיל באנשים לא פלא שהיחס הוא כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ציטוט:
![]() |