ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-02-08, 13:39   #21
aaSH
חבר פעיל

הסמל האישי שלaaSH

שלח הודעה דרך ICQ אל aaSH

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zuko
מילים,אלה של אליאב באות מתוך תסכול עמוק,שגם אני עברתי מהמערכת מפגרת שניקראת "צהל",
אני בניגוד לילדים שעדיין לא היו בצו ראשון הייתי בקרבי ואכלתי הרבה חרא מהמערכת העתומה הזאת,לא יכול להיות שחיל בעל מוטיבציה גבוהה לתרום למדינה,ירקו לו בפרצוף,אז וואלה אחרי שנה פרשתי.אל תשפטו אדם לפני שהייתם בסיטואציה שלו!

ודי אם הקילשאות ילדים!
אתה צודק, אבל לבוא בגישה שלילית כזאת מההתחלה זאת לא הדרך, אתה תסכים איתי?
ואני באמת שומע מחברים שאוכלים חרא בקרבי גדוד 51 ו 13 בגולני אבל אני בטוח בזה שגם הם יודעים את זה שמתי שהם יגמרו אם ה שלוש שנים האלה הם יסתכלו אחורה ויראו מה הם עברו וזה יכשל אותם לכל החיים הם מדברים ככה לבנתים

aaSH מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-08, 13:51   #22
יהורם
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zuko
מילים,אלה של אליאב באות מתוך תסכול עמוק,שגם אני עברתי מהמערכת מפגרת שניקראת "צהל",
אני בניגוד לילדים שעדיין לא היו בצו ראשון הייתי בקרבי ואכלתי הרבה חרא מהמערכת העתומה הזאת,לא יכול להיות שחיל בעל מוטיבציה גבוהה לתרום למדינה,ירקו לו בפרצוף,אז וואלה אחרי שנה פרשתי.אל תשפטו אדם לפני שהייתם בסיטואציה שלו!

ודי אם הקילשאות ילדים!
זה מצחיק שאתה יוצא מנקודת הנחה שאתה הכי "בוגר" בפורום...
שמע גבר גבר אני לא מגיב בדר"כ כלל בפורומים פה ואם אני רושם משהו זה רק בשביל להרחיב את הידע שלי בפיתוח גוף נטו...
דיפדפתי פה בפורום וראיתי את את הנו' ועניין אותי כל הסיפור הזה עכשיו העניין הוא שגם אני וגם אתה יודעים [שרוב הגולשים פה הם בני נוער לפני גיוס אפילו יותר קטנים והם מאוד מושפעים מהבחורים הגדולים {תרתי משמע} פה ואליאב הוא בהחלט אחד מהם,כל מה שאני מנסה להגיד זה שהוא צריך להיות אחראי הרבה יותר עם ההצהרות שלו ואני לא שופט אותו פשוט הוא צריך לדעת שיש לו פה הרבה השפעה.
יהורם מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-08, 13:58   #23
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל אליאב קרייסלר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי aaSH
לפי דעתי לא מגיע לך לחיות במדינה הזאת למרות שזאת דעתך האישית
אם כל בנאדם במדינה היה לו מחשבה כמו שלך היום היית מלקק לערבים את הביצים מתי שהם ירצו

"איך זרקתי את החיים האישיים שלי ואת כל מה שאני אוהב "
תגיד את זה לחייל קרבי שמשרת אותך ואת כל המדינה בשביל שתישב אם התחת היפה שלך על המכשירים ותנפח שרירים בזמן שהוא ניתחן בשטח כדי לשמור עליך ועל ההורים שלך בלילות

ואללה אח שלייי יש לך חשיבה של ילד קטן מצטער
דבר ראשון בחיים שלך אל תצא עליי בהצהרות ויציאות כמו שעשית עכשיו כי אתה לא יודע מי יושב מאחורה המחשבדבר שני אני אמרתי שהמדינה הזאת מסריחה ודופקת אנשים טובים בלי חשבון כל חלק מהאנשים זה המשפחה שלי לא אמרתי שאין לי כבוד לחיילים הפוך כל הכבוד להם שהם עושים מה שהם עושים ומוותרים על המון דברים בשביל לעשות מה שהם עושים
אליאב קרייסלר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-08, 14:02   #24
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ninja
היו מתים לקבל חייל כמוך?
אחויה לדרוך רובה אתה לא יודע אז מה כבר נהיית לי ג'ון רמבו החדש?
למה אתה חושב שכל מי שהולך להיות קרבי באמת נהיה קרבי תאמין לי שיש המון ילדים שיכולים להיות קרביים ולא רוצים את זה כי זה לא בראש שלהם

במקום כל מיני אשכנזים שבחיים שלהם לא רבו מכות פתאום קופצים לי ורוצים להחזיק רובה
על כל אחד כזה יש לפחות ילד אחד שרב דקירות בשכונה ואין לו מה להפסיד בחיים תאמין לי שאם לא הייתי מפחד על האימונים הייתי רץ לקרבי

עוד משהו בואו אני יגיד לכם אני בעצמי רציתי להיות קרבי וכבר הלכתי לגיבושים והכל בלי שאף אחד ידע על זה פה מהפורום נתתי את כל מה שיש לי אבל ברגע שביקשתי משהו אחד האנשים שם ירקו לי בפנים
ישן 05-02-08, 14:09   #25
יהורם
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
למה אתה חושב שכל מי שהולך להיות קרבי באמת נהיה קרבי תאמין לי שיש המון ילדים שיכולים להיות קרביים ולא רוצים את זה כי זה לא בראש שלהם

במקום כל מיני אשכנזים שבחיים שלהם לא רבו מכות פתאום קופצים לי ורוצים להחזיק רובה
על כל אחד כזה יש לפחות ילד אחד שרב דקירות בשכונה ואין לו מה להפסיד בחיים תאמין לי שאם לא הייתי מפחד על האימונים הייתי רץ לקרבי

עוד משהו בואו אני יגיד לכם אני בעצמי רציתי להיות קרבי וכבר הלכתי לגיבושים והכל בלי שאף אחד ידע על זה פה מהפורום נתתי את כל מה שיש לי אבל ברגע שביקשתי משהו אחד האנשים שם ירקו לי בפנים
עוד פעם אחי אני לא שופט אותך בכלל,בסוף כל אחד עושה מה שטוב לו אבל חשוב להדגיש את החשיבות של הנו'
יהורם מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-08, 14:10   #26
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

שוב פעם אני לא מדבר על החיילים שהולכים להיות קרביים אלה יש לי כבוד אליהם אני מדבר על המערכת עצמה שזאת חרא של מערכת

כל אלה שמשחקים לי אותה פה גברים שנתנו להם להחזיק רובה ולטעון כמו פליסטשן
אז שיפסיקו לבלבל תמוח על מי שיכול להיות קרבי או לא קרבי
כי בשביל הכסף לסייקלים אני כל יום מסתכן בדקירה וקיבלתי לא פעם אחת אז אל תדברו איתי פה על מי שיכול להיות ככה או לא
ישן 05-02-08, 14:12   #27
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי יהורם
עוד פעם אחי אני לא שופט אותך בכלל,בסוף כל אחד עושה מה שטוב לו אבל חשוב להדגיש את החשיבות של הנו'
זה חשוב , צבא זה חשוב , ויש לי כבוד לכל אלה שמשרתים וכמובן לקרביים...
אבל המערכת עצמה דופקת אותך בלי חשבון יש לי חברים קיבלו כדורים , פציעות , חולים מתים בצבא ואף אחד לא שם עליהם אפילו הרופא לא משחרר
ישן 05-02-08, 14:21   #28
NIV-L
חבר פעיל

אני מתגייס ביולי
הבעיה עם הצבא שהם מורידים את החשק כבר להתגייס אתה מבקש משהו הם נותנים לך משהו אחר ולא בגלל שאתה לא טוב או לא יכול או לא מתאים זה פשוט נהיה עניין של הרגל ופרנציפ
יש כל כך הרבה מורעלים (וטוב שככה) אבל לכולם מורידים את החשק אתה אומר א עונים לך ז אין עם מי לדבר.....
NIV-L מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-08, 14:22   #29
ZoonD
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלZoonD

עוסק ב:: סטודנט

נקודת המוצא שלכם היא לא נכונה ..
הצבא זאת מערכת אטומה !
הצבא מחולק לדרגות , ואם אתה צעיר יסמרטטו אותך

אם אתם תצאו מנקודת ההנחה הזאת היה לכם הרבה יותר קל בשרות !
תאמינו לי אני הולך לקרבי לא בשביל הפוזה
לא בשביל לצאת עם כומת וסיכה .
אולי זה נשמע קצת זול , אבל אני הולך שכשבעוד 50
יכתבו ספרים ויראו תוכניות על החיילים שלחמו והגנו על ארצם .
אני יוכל להגיד לבן או לנכד שלי , אני ההיתי חלק מהם .
חלק מאותם אלה שלחמו ובחרו לא לברוח מהאש , לא לחיות בתוך בועה .
אלה לאכול ת'חול של הארץ הזאת , גם במחיר מוות !

ברור לי שזה נשמע וורוד וסיפור מאד יפה וזה לא ככה במציאות
אבל אם הנתונים שלי מאפשרים לי להיות לוחם
אני מוכן להלחם.
ואם הנתונים שלי יאפשרו לי להיות מפקד
אני היה מפקד .
הכל זה כוח רצון , כולם כבר יודעים שהיום קרבי זה לא מה שהיה פעם
הכבוד והכל
אבל בכל זאת אני רוצה להיות לוחם
ישן 05-02-08, 14:26   #30
eyalamzleg
חבר פעיל

הצבא שם עליכם פס לא משנה מה תיהיה ומה תעשה שם
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-08, 14:27   #31
rrkk
חבר VIP - חבר יהלום

להסכמה לא תגיעו
אולי תגיעו להסכמה שלא מסכימים...
ולעניין:
הצבא זה לא בית ספר . ולא מקשיבים לכל אחד וזה נכון. ולפעמים הם גם מורידים מוטיבציה. אבל ככה זה במערכת שפועלת כמו הצבא. אין אפשרות לתת יחס אישי כמו שאתם מקבלים בבית או בבית הספר.
דבר נוסף,לא כל אחד צריך להיות קרבי. הצבא לא צריך רק קרביים ובטח לא נמדוד את האנשים במדינה על פי מידת קרביותם
העיקר שכל אחד יתרום למדינה על פי יכולותיו וכישוריו
rrkk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-08, 15:09   #32
eyalamzleg
חבר פעיל

הצבא צריך קרביים יותר מתמיד
אני ועוד כמה אנשים למשל הובטח לנו בשל למידה חיצונית של רשתות שנגויס לחל תקשוב או שנעסוק בזה בצבא למרות זאת אחרי הרצאות וחירטוטים של הצבא "נגוייס לחל תקשוב" בתור אנשי קשר קרביים
ז"א חרא תפקיד
אני כבר הרמתי ידיים ממערכת של צה"ל זה פשוט זילזול מגעיל באנשים לא פלא שהיחס הוא כזה
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-08, 18:20   #33
DarkGulis
חבר פעיל

הסמל האישי שלDarkGulis

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר

מה שאמרת עכשיו אני לא מסכים איתך לא ידעתי שהדעות שלך כאלה,זה שערסים רבים ונדקרים זה הופך אותם לגברים? זה הופך אותם למפגרים,ראיתי טקס קסלת נשק של בןדוד שלי באגוז כולם אשכנזים ותאמין לי הערסים לא מגיעים אפילו לחצי מרמת ההשכלה שלהם או מהיכולות הספורטיביות שלהם אז אל דבר סתם אחי לא מתאים לך...לא שאני כזה מכיר אותך אבל לפי התגובות שך בפורום אתה נשמע בןאדם משכיל וגם תכלס הייתי מת לחצי מהמסת שריר שך אבל לא ציפיתי לתגובה כזאת ממך.