|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גבר לפי דעתי לך למישהוא מיקצועי קבע פגישות ותפציצ ואל תהיה נקניק כמוני אני בחיטוב ואני מחפף שום חיפוף תשקיע תלב ותנשמה ותגיע לתוצאה
מה שכן אני תמיד מיסתכל על ילדים "שמנים " ברחוב וחושב לעצמי מה הם מפגרים זה מפריע להם למה לא לחטב תוך כמה חודשים יהיו נורמלים בלי אחוזי שומן מטורפים אח שלי זה מה שאני חושב גם אלייך קח תצמך למישהוא מיקצועי תפציצ תהיה כוסון וגם תחזור בתשובה חשובה חח אבל קיצר חפרתי לך למישהוא מיקצועי תפציצ בלי רחמים תיסגור תפה מתי שצריך וניגמר עד עצמא החופש הגדול אתה חטוב וחתיך כימאת כמוני חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תראה, מה שאתה מתכנן הוא רעיון לא טוב לדעתי.
דיאטות "כאסח" מעולם לא נחשבו לטובות בגלל שאחרי דיאטות הכאסח , בהן אתה מרעיב את הגוף שלך , ברוב המקרים תחזור למשקל הקודם שלך ואולי אפילו יותר ממנו. כי להרעיב את הגוף שלך זה דבר לא טוב. כאשר הגוף לא מקבל את האוכל שהוא צריך , הוא מגיע למצב של רעב, שמשפיע על חילוף החומרים, ועל האנרגיה שיש לך בגוף. אתה צריך לאכול ארוחות קטנות ומסודרות ולשלב בתוכן פעילות אירובית. אם זה יהיה בהתחלה הליכה , אחרי זה תעבור לריצה , ומשם תגדיל את טווח הזמנים והימים. אם אתה חושב שתעשה דיאטה ענקית ותרזה המון , אבל לא תהפוך את האכילה הבריאה להרגל, אתה טועה וכנראה שתחזור למימדים שהיית בהם קודם. אבל אם תהפוך את אורח החיים הבריא להרגל , ותשמור על תזונה נכונה לאורך כל הדרך , בטוח שתשמור על משקל תקין למשך זמן רב הרבה יותר. כמובן שאפשר "להתפנק" פעם ב.. עם איזה מאכל משמין שאתה אוהב, אבל הכול צריך להיות במידה. לדוגמא , אם תאכל מעדן שוקולד שאתה אוהב , פעם אחת בשבוע, לא תהיה לך איזה בעיה משמעותית בירידה. אבל אם למשל תאכל כל יום 3 מעדנים , זה ישפיע בהחלט. בהצלחה ומקווה שעזרתי. Xd סליחה על החפירה |
![]() |
![]() |