|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() שמע תאכלס, ידיים כתפיים חזה הכל פיקס,
אבל גב, איכזבת ממש, אתה מאמן אותו באותה המידה כמו את השאר? טרפזים חלשים ממש ביחס לידיים וחזה, בכלל כל החלק האחורי של הגוף נראה כמו של מישו שמתאמן 3-4 חודשים ולא קרוב בכלל לפרונט שלך. רגליים מאמן?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גב .. רק בזמן האחרון התחלתי לאמן גב נורמלי כמו שאמרת רק ב4 חודש אחרונים ... ממש לקחתי גב רציני פעם הייתי מקשיב למאמנים ולא עושה דאדליפט ולא חתירה ... רק מתח פולי עליון ומכונה עכשיו התחלתי להרביץ בגב .. רגלים אני עושה אני יצלם יותר מאוחר ..
![]() |
![]() |
#3 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
בהצלחה אחי תעלה תמונות עוד איזה שנה תיהיה בהמת מאסה.. אגב יש סיבה למה אתה עולה כל כך נקי? גם אם תוסיף עוד איזה 500 קלוריות לתפריט לא תעלה בכל כך הרבה שומן אבל הרווח מבחינת שריר יהיה ענק.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נקוה שיהיה זמן להתאמן בצבא :S ..... עוד שנה יהיה טוב אין לי תפריט מסודר אני לצערי לא שומר על תזונה יום אחד אני יכול לאכול 5 ארוחות יום אחר 3 ...
![]() |