|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() שימותו הילדים המזדיינים האלה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס איכס מדינה של ילדים מפונקים שחושבים שהכל מגיע להם זה מגיע מההורים ומהשפחה!
צריך לחנך אותם טוב טוב מגיל קטן הומי בטח הרבצתה נוכחות בשורה הראשונה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אשכרה לאנשים אין מה לעשות בחיים אחי
במקרה כזה אין הרבה ברירות שיש כלכך הרבה מהם..אבל לא תמיד עדיף לשתוק עדיף לקחת איזה משהו ולנפץ לאחד מהם על הראש ותיראה שרובם יברחו ואז רק כמה בודדים ישארו לריב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() דאך אגב כל הילדים המשועממים האלו....זה לא תמיד ילדים משכונות בעיתיות זה רוב הזמן כמו שחלק ציינו פה ילדים מפונקים יותר מדי שמרגישים שמותר להם לעשות מה שבא להם!
אני היסתובבתי אם ערסים כל החיים שלי הייתי אם חבר'ה שחפשו לריב ואני אומר לכם מניסיון שעזבתי אותם כי מאחורי כל פוזאיסט כזה עומד קוקסינל מסריח!ויותר מזה אם היה קורה משהו ואחד מהם היה מסתבך החברים שלו לא היו מהססים לשניה להלשין עליו בישביל להציל את התחת הפחדן שלהם! עכשיו אני מיסתובב אם בחורים טובים חבר'ה אם אופי של ערסים(מזרחית כבדה וכל מה שתרצו) אבל לא מחפשים לריב ומכבדים את כולם,רבים רק אם יש קאטלה ואין ברירה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה צודק מילה במילה וקרה לי בידיוק מה שקרה לך עברתי חברה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() היה יום חמישי דקירה מחוץ לאומן בתל-אביב ב-3 שנים חגיגות לתאגיד האומן 17 התל-אביבי
ב-4 לפנות בוקר משהו כזה איזה ערס אחד דקר טראנסקסואלית ברגל,ודקר עוד איזה אחד דקר 2 אנשים בערב אחד היה במועדון עם סכין ככה שמעתי היה אמבולנסים ומלא שוטרי משמר הגבול ומשטרות כחולות רגילות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
בן זה דיי מטומטם מה שאתה אומר, 1. כי אתה סתם מציק 2. מישו יהיה שיכור יום אחד וידקור את כולכם.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() ערסים,פריקים,אימו,סטייליסטים אוףףףףףףף
לא צריך לעשות הכללות שתדעו לכם בכל מקום יש אנשים חרא ואנשים טובים ![]() הייתי פעם במסיבות של פריקים לדוגמא אתם חושבים ששם לא היה מדי פעם מכות או דקירה? היה..מה שגורם למצבים האלו זה שאנשים פשוט יבשים ומסריחים! מזתומרת?לאנשים אין מה לעשות!!! תומר אחי האלה שבאו אליכם אתמול..אתה חושב שהיה להם מה לעשות?היסתובבו כמו סמכנים שיעמם להם תחת אחי! בקיצור כפי שאמרתי יש אנשים זבל ויש אנשים טובים לא צריך לעשות הכללות. רק האימו מסריחים ומגעילים זה כן מותר ![]() |
![]() |
![]() |