|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה ממש כמוני בדיוק ככה הייתי רק שלא הייתי במשקל 80 לפני כאילו לא עשיתי ירידה לפני ישר הגעתי ל-103-105 קילו ואז הורדתי ל-71...
אחי תתחיל לאכול מסודר תפריט עם גרעון קלורי שמתאים לך תשלב אירובי לאחר אימון משקולות ולא לפני כי לפני אתה תיהיה גמור למרות שבמצב שלך לא ממש משנה כל הקטע עם המשקולות הדבר החשוב יותר זה התזונה והאירובי... תתחיל להשקיע כי תאמין לי אתה עוד תבכה על זה כל החיים אם תשאר ככה תתחיל להשקיע בעצמך ! ואל תעשה טעות שלי אל תעשה גרעון ענק ותרד ירידה מהירה ואז העור שלך יהיה מדלדל וזה חבל זה דבר מאוד מעצבן ולא נוח גם תעשה ירידה איטית תוך 6 חודשים אולי יותר אתה כבר תיהיה מסודר ואין צורך להיבהל אחי ופתאום להתחיל לא לאכול ולהכנס לאובססיות תעשה הכל רגוע תזכור אם תעשה הכל נכון ילך לך מצווין ובזמן ארוך יותר.. אבל אם תעשה את זה בצורה מהירה מאוד ולא נכונה אחרי זה התוצאות יהיו לא ממש טובות. בהצלחה לך אל תשבר.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני בדרך כלל לא מגיב פה, אבל המצב שלך מזכיר לי את המצב שלי בגיל שלך, לכן אנסה לעזור לך קצת ,לחסוך לך זמן יקר כדי שלא תעשה אותם טעויות כמוני.
אני אגב ירדתי מ120 קילו ל60 קילו רק בעזרת פעילות אירובית, וזה לא משהו שהייתי ממליץ עליו. חשוב לזכור דבר אחד, ככל שהמסת שריר שלך יותר גדולה ככה הגוף שורף יותר שומן בזמן מנוחה, עכשיו אם תעשה חושבים תבין שהזמן של פעילות אירובית לא מגיע אפילו ל20% מהזמן שאתה עושה דברים אחרים (בעבודה, לימודים, או נח), המטרה שלך היא לשרוף כמה שיותר שומן, לכן כשהגוף מתחזק מסת שריר גבוה הוא שורף יותר שומן בזמן שאתה נח (80% מהזמן) אז לדעתי, מסת שריר צריכה לקבל עדפיות, כמובן שתוצאות לא יהיו מהירות כמו לרוץ כל יום שעה ,מצד שני אתה תיראה יותר טוב, תרגיש יותר טוב ובריא וזה משהו שתוכל לשמור עליו כל החיים. עכשיו אם אתה באמת רוצה לראות תוצאות, ולא לשרוף את הזמן שלך בהורדת תוכניות מוזרות שלא יתאימו מהאינטרנט רק בישביל לחסוך כמה שקלים, תתקשר מחר לישראלבודי ותקבע פגישת יעוץ. אני אישית עובד עלפי תוכנית של גיל גרנות ואני יכול להגיד לך רק דברים טובים. מעבר לשינוי הפיסי שאתה רוצה להשיג אתה גם לומד לאכול בריא, וזה משהו שלא הרבה מיחסים לו חשיבות, אבל החבר'ה שם מלמדים אותך איך לאכול בריא ולדאוג לבריאות שלך, זה משהו שילווה אותך לכל החיים. |
![]() |
![]() |