|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם מלשינים ויש ראיות יכולים לפתוח לי תיק, אבל אני מקווה שיסגרו אותו כי אני לא רוצה להישאר עם תיק פלילי כל החיים...
אחרי זה אם אני בא להתקבל לעבודה יהיה רשום שיש לי תיק פלילי על שימוש בחומרי חבלה (לא יהיה רשום שזרקתי נפץ מסכן), בגלל זה אני מפחד...
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
זה באמת היית אתה? בכללי אתה נחשב ילד טוב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמין לי אחי שוטרים מניאקים אחושרמוטה לא סתם יצא להם הכינוי הזה ברגע שהם רוצים בעיקר החראות של הבילוש הם סתם רואים אותך ברחוב יתלבשו עליך סתם ישגעו אותך וזה .... עשיתה טעות שברחתה אחי .. כל מקרה לא מאמין שיעשו לך בעיות בגיוס על זה חוץת מאיזה פגישה עובד סיוצילי או משהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לאדע, לדעתי אתה צריך לשחק על זה שאתה ילד טוב ובלה בלה ולבכות להם העיקר שלא תקבל תיק וואלה היום תיק זה כתם שכ"כ אבל כ"כ קשה לחיות איתו אפילו עבודה כמו טיב טעם מבקשים ר"פ [רישום פלילי] - אם יש לך תיק, לא יקבלו אותך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל עוד אין סמים או משהו בתיק זה בסדר כמובן שלא אם מקרים מסוימים פשוט זה מקרה ספצפי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |