|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שאני אסע על סל"ד נמוכים היא תרצה שאני יוריד הילוך לטחון את המנוע ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח אחי.. חברה כזאת זאת לא חברה. זה חבר. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני כן יכול להגיד שאני מחובר לצד הנשי שלי טיפה. =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
תשמע אני גדלתי בבית רק של נשים, בלי אבא, ואני שמרתי על מידה רבה של מאצ'ואיסטיות אם נקרא לזה ככה וזה לא קל. ממש לא קל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
על מה אתה חושב שאתה מתחבר לצד הנשי שלך? ד"א אצלנו אין כזה דבר נשיות אצל גברים במשפחה כולם אצלנו פול גז גבריות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשמע, אני לא מדבר בצורה נשית או משהו כזה למשל.. אבל אני אוהב לתפח את עצמי ולהשקיע בי למשל. קל לי מאוד להיתחבר לבנות ואין לי בעיה לדבר איתם בחופשי שזה פלוס אם רוצים להסתקל על זה ככה. ציטוט:
ציטוט:
צריך להכיר את הבנאדם בפנים, במציאות. אבל מה שאני יכול להגיד לך, שזה אני משדר את ואני "קורן" מיזה. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() POHDEM
אני לא יורד עליך או משהו אבל לדעתי בן לא צריך ללבוש חולצה ו ר ו ד ה מה אתה אומר ? אתה מתבייש ללבוש ורוד ? ואתה אומר שאתה לא הומו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני חושב ככה ! שגבר צריך להיות גבר ולא לחפש להיתעסק בנשים כל היום כי בסוף הוא יהפוך להומו וידפק אתה מדמיין את עצמך יום אחד מתחבר לנשיות שלך יותר מדי מה יקרה לך?! ולהתחבר כמה שיותר לגבריות שבו שזה אומר להיות בן אדם שעומד על הדיעות שלו,להיות נאמן למשפחה שלו,לא להפקיר בעת צרא,תמיד להגיד את האמת,ולהתמודד אם הקשיים שיש בחיים,ואם אותו בן אדם מחליט להתמיד במשהו(בודיבילדינג או כל דבר אחר) ללכת אם זה עד הסוף!! ולא לוותר!! וכו' לפי דעתי אלה כמה עקרונות שמאוד מראים על גבריות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרתי האישה שלי לא תהייה מעצבנת כל האישה הממוצעת היא תהייה משהו מיוחד. |
|
![]() |
![]() |