|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי התכנית בכלל לא טובה דבר ראשון תחלק אותה לפי שרירים ואז נראה כל שריר רק פעם אחת בשבוע לא כמו שאתה עשית
נגיד: A - חזה + בייספיס B - רגליים + כתפיים C - גב + יד אחורית וכיוון שאתה בחיטוב אל תעבוד על טווח חזרות נמוך מדי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. מי קבע שאני בחיטוב? ציינתי שאין לי בעיה להוריד משקל למרות שאני עובד על כוח. תזונה נכונה, אימוני ג'ודו, אימון אינטרוולים וקפיצה בחבל יסייעו בהורדת אחוזי השומן כך שאין צורך לעבוד עם תוכנית חיטוב ואני כג'ודוקא אמור לעבוד עם תוכנית לשיפור הכוח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. אתה לא יכול גם לרדת במשקל וגם לעבוד על כוח מזתומרת אתה לא בחיטוב? אבל אין לך בעיה להוריד משקל? וגם כתבת שאתה רוצה להתחרות בקטגוריה 60-60 ושוב אתה לא תשפר את הכוח שלך שאתה יורד במשקל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. באימון ג'ודו אחד אני מסוגל להוריד כ-1-2.5 ק"ג, אז מה הבעיה להוריד משקל במקביל לשיפור הכוח? כשארד למשקל הרצוי, אוסיף קלוריות לתפריט שלי ואמשיך לעבוד עם תוכנית הכוח. אני מודע לכך שאם עולים במסת השריר, כמעט בלתי אפשרי להוריד אחוזי שומן בו זמנית אך האימונים האנאירובים שלי מתבטאים בעיקר בעלייה בכוח ופחות בעלייה במסת השריר שזה לא מה שאני צריך בעצם. |
|
![]() |
![]() |