|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ג'פרי דהמר סבל מהערכה עצמית נמוכה, זה אומר שהתעללו בו??? בוא אני יגיד לך עוד משהו, כילד סבלתי מהתעללות בכיתה שלי ביסודי, אני הולך ורוצח אנשים.?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
והצורא שהוא התיחס לבנות שהוא אנס הייתה גם נבזית ויותר מזה אכזרית!!! בגלל זה מה שהשוטרים עשו לו זה כלום! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וראית בעצמך בחדשות איך שאחד השוטרים שהחזיק אותו ניסה להרים לו את הידיים כדי שלא יסתיר את הפנים, שיצלמו אותו עם השוטר, והוא צעק בבכי די. אני לא מגן עליו, הוא פשע והוא משלם על מה שהוא עשה, וזה מוצדק.
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
א.אנס מלא בנות והרס בטח לכולן ת'חיים ב.ברח מהמשטרה ועשה מהם בדיחה למשך שבועיים ג.עבריין נימלט ומסוכן לציבור צריך לתפוס אותו ולא רק לכסח אותו גם לחתוך אותו כמו נקניק ובכלא בהתחלה אם הייתם קוראים הייתם רואים שהכניסו אותו לתא אם עוד כמה אנשים ובתא הזה כיסחו אותו כמו שצריך ![]() |
|
![]() |
![]() |