|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
אז כבר חשבתי אתה מסדר לי עבודה או משהו פתאום תסתפר שמה חחחחח קיצור אחי יש מצב אני ינסה אצלו עוד כמה שבועות למה רק לפני כמה ימים הסתפרתי אצל איתמר ותודה על הזה מחר אחרי בצפר אני ילך תודה אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קיצור מחר אני ילך לשמה ישר אחרי בצפר לא צריך אוטובוס דיברתי עם חבר שלי שהוא גר ב יא הוא אמר זה די קרוב לבצפר שלנו (טכני) אז אני ילך ברגל ואם לא יצטרכו שמה אז נעבור בביג תודה לכולם מבחינתי אפשר לנעול ודינו איזה שווארמה יש בקומה הראשונה חוץ מרביבו? אם יש אז זה בטח שמה בסוף סוף איפה שאפחד לא עובר חח כי בצד הימיני יש רק תבורגראנץ (ששמה אכלתי לפני שעתים איזה ציט יא אללה) + הבורגרקינג והגויסטיק והקולנוע והטוטסים האלה והגלידה צמוד וזהו כל מה שיש אחרי זה בצד השני הכל שמה זניח אפחד לא הולך לשמה חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() וואלה אחי לא הייתי בקניון יותר מדי זמן, לא ממש זוכר..
ודווקא יש שמה שווארמות. נכון שנכנסים מהכניסה למטה מהחניון, אז זה מול. יאנו מול רביבו כזה מאחורי המדרגות הנעות משהו כזה. חחח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() איזה שכבה?
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נאור אבא שלך מכין תשווארמה או זה ששם אותה בפיתה של האנשים? חח ועכשיו הבנתי למה אתה טבח חח כי גם אבא שלך ואני מבין גם אך התקבלת הא אחי הכל פרוטקציה :):):):) ד"א תראה הודעה באיסי אחי שלחתי לך המישל הבן :):):):) הזה לא הכניס לי אמר מ 17 איזה חארטטה ודינו רוצה מתכון בן :):):):) לחזה עוף? |
|
![]() |
![]() |