|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() היום היה אימון A החדש :} פעם ראשונה חזה + רגליים + יד קידמית !
היה רגליים מעולה עליתי בסקווט כמו תותח יד קידמית הלך חלק שינתי תרגיל כי כנראה לא הולך לי בתרגיל ההוא ובתרגיל החדש הלך פצצה ! גם בחזה שינתי את שתי הלחיצות ללחיצות עם דאמבלים אז האימון קצת התפקשש אבל אימון הבא החזה יהיה מסודר וטוב יותר :} חוץ מזה היה סבבה מחר כנראה שעה אירובי חמישי אימון שקילה בשישי + מנוחה :] יום טוב שלג נעים !
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אחי תמשיך להפציץ!
יום חמישי קבענו אימון ביחד?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
|
![]() ציטוט:
קבענו אחשליייייייייייי שלגגגג !#$!
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]() אחרי אתמול היה שלג אז החלפתי ושמתי את יום רביעי כיום חופש :]
היום עשיתי השלמה וביצעתי גם אימון וגם שעה אירובי היה מאוד קשה אבל מה שבטוח היה כיף טוב ומספק ! מחר שקילה הורדתי נוזלים אני מרגיש ממש מצווין לגבי השקילה מחר נעדכן כמה בעזרת השם אני מקווה שנגיע למשקל 70 וכנראה שכבר שבוע הבא אני מתחיל מסה נקייה לחלוטין ! בנוסף לזה בעוד 7 ימים תמונות אחרי 60 יום חודשיים של חיטוב בדיוק ! :] בקיצור בשבוע הזה הרבה הפתעותתתתתתתתתתתתתתתת !#$!$!#% לילה טוב לכולם !
![]() |
#45 |
|
![]() אוקיי אז היום ההי אימון רק איורבי במקום חצי שעה עשיתי 42 דקות עם רון התותח :]
היה כיף דרך אגב היום נשקלתי לא כמו שציפתי 70 אבל עדיין 71.7 משמע ירידה של 800 גרם :] אני מסתפק בזה וביום ראשון הבא הבא מתחיל מאסה הכי נקייה בארץ בתקווה שהעור יסתדר ואז שוב חוזר לחיטוב עד אז מקווה שהכל יהיה טוב ! שבת שלוםםם !!
![]() |
#46 |
|
![]() אז ככה... שבוע הזה היה נייטרלי שבו נשקלתי גם ונשקלתי כ-71.2 שזה הכי נמוך שלי מה שאומר ירידה של 12 קילו :] וכאן אני בעצם מסיים את החיטוב ומתחיל מאסה ביום ראשון ומסיים אותה בעוד
3-4 חודשים בעזרת השם. בגלל שזה נושאים שונים אחד מהשני והכל אז אני אפתח נושא חדש על המאסה ואני אעדכן שם :] חח אני מרגיש שאני מדבר לעצמי פה חחח טוב אז : סיימת חיטוב בהצלחה !#$!%!%! מאסה אני מגיע !#$! ![]()
![]() |
#47 |
חבר מתחיל
|
![]() חחח למה מדבר לעצמך ..? דווקא קוראים את הלוג ..(;
קראתי את המתכון שלך, ולאחר שאני מתחיל עוד שבועייים מהיום חיטוב, הייתי רוצה להשתמש במתכון שלך, אולי קצת להוסיף טיפה דברים בישביל לא לאבד מסת שריר . יש לי שני שאלות .. במתכון כתוב לך "שייק חלבון" לא ממש הבנתי .. מה זה? O: ובחתימה שלך יש את הדבר הזה של הימים .. אי אני משיג את זה ?p: |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
|
![]() ציטוט:
מים עם כף חלבון... וכנס ל- www.shmatul.net משם אתה כבר תסתדר.
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אחי..
יש לך מסן ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |