|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
אפשר לראות בעולם החי עוד דוגמאות של יחסים הומוסקסואליים. אין בזה משהו רע או מיוחד בבני אדם, ולידיעתך יש זוגות שמביאים ילדים בעזרת פונדקאות/תרומות זרע. עכשיו, בוא נניח שזה כן פגם גנטי. אז מה? תדכא את חולי הCF? את החולים בגושה? ברור שאם תנסה לעשות לקבוצות האלה מהלכים דומים, יגידו עליך שאתה בן אדם נוראי, ובצדק. |
|
![]() |
![]() |
#3 | ||
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
להיפך וכבר כתבתי את זה- אין לי שום בעיה עם הומואים, כל עוד הם לא באים בפרנציפ, עושים מצעדים ודורשים כל מיני הכרות מגוחכות. אתה ראית שחולי CF דורשים הכרות מיוחדות (כדון הכרה כזוג נשוי)? שיהנו, שיתנו אחד לשני בתחת, שישחקו סטנגה עם הזין וירקדו סלסה בחוטי ורוד באמצע דיזינגוף ..אבל דחילאק, על איזה הכרות הם מדברים בדיוק? |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
"לדכא" זה לחוקק חוק שאמור להגביל דווקא קבוצה מסויימת בניגוד לאחרות. חולי CF דורשים דרישות שונות שאמורות להתאים לאורח חייהם וכך גם ההומוסקסואלים - מה הבעיה בזה שזוג הומוסקסואלי יבקש זכויות סוציאליות של זוג נשוי אם כך הם חיים? את הדיון על ירושלים אפשר להרחיב לעוד דברים. למה, למשל, אפשר לעשות הפגנות פוליטיות בירושלים? זה "מקום קדוש", הכותל המערבי לא אמור לשמש כבמה למחלוקת פוליטית. עובדה שעושים את זה. יש לכם פשוט מנטליות של דוס ממאה שערים, זאת הבעיה. |
|
![]() |