|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() הקיצור יאללה צריך להוריד לבן זונה ת'ראש או שלהגלות אותו לעזה
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() חח איזה בן שרמוטה לא ידוע מה זה מוטו אפילו אינשאללה ידחפו לו מוט לתחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחח לאן הגענו אימויים פחחח... חחחחח עלק הוא אומר בסרטון "אמא ראתה אותי מלא בדם כשחתכתי את האוזן באמבטיה".. וואלק אם הייתי אבא שלו הייתי חותך לו את הזין וגואל את ההומו הזה מייסורו.
בקיצור אינשללה יישרפו לו ולחברות האימיות שלו את הפוני.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אוי הוא כזה הומו,
הוא היה פעם באיזה מסיבה שהייתי בא של ידידה, והוא פשוט עמד בחוץ עישן ונראה כאילו הוא עומד לבכות כל רגע, חח חברים שלי היו שיכורים ובאו להרביץ לו אז הוא הלך :d
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הוא מזכיר לי תוכי.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() :'(
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() תאמין לי אני שונא את כול הפריקים אימואים ואיך לא שקוראים להם לא פחות ממך אחי
![]() האנשים הכי זוועתיים שיש,אבל עזוב לכסח,למי יש זמן לבזבז על אנשים כאלה חחח ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() ..........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואצלי בבצפר יש מקום מויחד שאנחנו ( נורמילים \ שנאטים\ערסים) הקמנו לפריקים האלה אם הם בשטח שלנו ( רוב בצפר) אנחנו מזינים אותם מכות אני זוכר כיתה ז' באו כמה פריקים עשו פוזה עלי ועל חבר שלי בלי לחשוב פעמים באנו עם חברוה של 100 ילדים עם אבנים בלוקים וזינו אותם ואז הם אמרו שהם יפתחו לנו תיק והיה סיבוך והם חתפו מכות בקיצור אני בעד לזיין תמסכן הזה בן :):):):):):) עכשיו סימתי ליראות תסירטון יש לי ילדה בכיתה רוסיה וואלה בכיך היתי מזיין אותה אבל היא גם כזאת למי שסם לב נכון העגיל שלו הוא בתוך התנוח לילדה מהכיתה שלי יש יותר קטן מיזה ככה בסירטון זה ניראה פחות מזעזע במציאות זה מגעיל ומפחיד היא הראתה לי את זה גם בלי העגיל יש שם חור מדלדל מסריח כזה צריך לתפוס אותו ולרצוח אותו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סתם חחחחח אבל מי זה ? אפשר תמונה ? הוא רשום בפורום ? הוא מפחד מזריקות ? אבא שלו שומע טראנס ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() איזה הגזמות מה עשיתם סיפור?
ככה הוא אוהב, שיזדיין, מה אתם לוקחים ללב?
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() הוא היה בתוכנית של הבוקר.. ומה אתם רוצים ממנו? זכותו להיות מה שבא לו.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() כאילו שמשהו פה באמת יעשה משהו , סתם פותחים תפה ומדברים באוויר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
ללכת במיוחד לעיר מסויימת רק כדי להביא מכות למישהו שהשקפת העולם שלו היא מוזרה והוא לא מזיק לאף אחד..
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() לא הבנתי למה הוא אמר שיש כמוהו בכל מקום ועוד לא ראיתי אפילו ליצן אחד כזה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
לרצוח אותו תגזים עוד יותר, אולי נכלא את כולם וזהו. בנוסף אתה משגל איברי חשיבה, כי הם בחיים לא יבואו ויעשו פוזה על מישו אז מה אתה משגל.. קיצר ת'סתם ערס וזהו, אני אומר לנעול את העץ הזה סתם ימשך 10 עמודים של ריבים מטומטמים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |