|
|||||||
| גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
שמע אחי לפי דעתי זה כן משנה,
אין לי שום דבר נגד ohadB, ההפך ניראה שהוא מתקדם יפה כל הכבוד לו, אבל זה מעצבן שבנאדם כמו גלעד ש100% יודע מה טוב לו ומתי לעשות חיטוב ומתי לו והוא אומר לו תעשה חיטוב והוא חושב שהוא יקשיב לו ? חחחח לא אישי ohadB אל תיפגע זה פשוט קצת דפוק , זה כמו שאני יגיד לארבל להתחיל ABCD כי לפי דעתי זאת תוכנית טובה ... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
יוני אתה זה ג'וני ווקר באיי סי קיו אחי?
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
|
ציטוט:
ושלח אישור גם...שלחתי לך מלא הודעות מי זה איזה 3000 פעם והתחלתי לקלל שראיתי שלא עונים... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]()
|
|
|
|
#6 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
ימכוער אחד איך אתה מרשה לך לי לקרוא לי שחיף בתור אחד שלא מעלה תמונות והתמונה האחרונה שהעלת נראת כמו איזה מרשמלו לבן יא חתיכת סיד יא טאאמבל העברתי ביקורת בונה אז תתחיל להרגע יא זיין שייבה מרשמלו מטומטםם
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אבל על מה שכתבת עכשיו אני לא יגיב יום טוב אני שחיף ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
ציטוט:
יש לי אנשים במכון רציני כמה גדולים כמה טיפשים. זה לא שאני רואה אותם ואומר להם "עזוב תעשה ככה", אבל וואלה אם הוא יפרסם תמונה\ישאל אותי משהו [כי תכלאס הם פירסמו תמונות כדי שיגיבו עליהן] אז אני אגיד לך מה יש לשפר ומה כדאי ומה נכון לדעתי לעשות. |
|
|
|
|