|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 824
גיל:: 17
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() לסיכום,אין מה לעשות כמו שאמרו מעליי,במסה ובחיטוב ובכלל בכל תחום הבודיבילדינג לא כל מה שאתה אוכל הוא טעים ( מישהו אמר כף שמן זית?:x ).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש בנאדם שמסוגל לאכול אוכל מסוים שניראה לו שטעים ואחר לאא נסיתי לאכול דוגמא קוטז' נסיתי בכוח אי אפשר לאכול את זה אי אפשר אחת הסיבות כי ההורים שלי לא גדלו אותי לאכול גבינות וכול זה ... אבל אי אפשר לאכול זה קשה מאוד... הייתי מסוגל לעשים בכוס שבולת שועל ולהרביץ הכול במין בלי בעיה בל השבולת שועל יורדת למטה אז אי אפשר.... יש פה משהו שבהתחלה לא יכל לאכול תשבולת שועל ניסה וניסה ומצא בסוף איזה קובינה אי לאכול את זה ככה? אבל עדיף לא מובשל למה יורד הערכים ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ברור לך שבישול לא מוריד ערכים, אלא פשוט גורם לשיבולת להיות כבדה יותר כי היא ספחה מים..? |
|
![]() |
![]() |