|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
Zuko
אין שום רע בלחם לבן, פחות ויטמינים כן, ערך קלורי זהה וכך גם הא"ג למרות שלא"ג אין השפעה במהלך היום בכלל. (גם ללבן וגם למלא יש אותו א"ג) עם שניצל עוף מה הבעיה בדיוק?
__________________
![]() קרדיט ליוסי פינגווין התותח |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
כל עוד אתה דואג לשלב עם הלחם הלבן סיבים תזונתיים, ודואג לשלב גם פחמימות מורכבות בעל GI נמוך במשך היום זה בסדר גמור. זאת אומרת שאתה יכול לאכול, אבל אם רק תוכל פחמימות בעל GI גבוה כל היום יהייה לך מחסור בסיבים.
לאלה שאמרו שלחם לבן שווה ללחם מלא מבחינת הערך הגליקימי, איך הגעתם לזה..? לחם לבן - 70, לחם מחיטה מלאה - 46, ולעומט זאת לחם שיפון מלא 41.. אבל כמו שאמרתי אפשר לאכול אפילו בגט (שהערך הגליקימי שלו הוא 95!) כל עוד משלבים בסיבים.
__________________
People who say it cannot be done should not interrupt those
|
|
|
|