|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() כמה פוגים וסופרגול היה לי אתם לא מאמינים בחיים לא קניתי חפיסה אבל חחח
איזה זמנים חח הייתי אחד הטובים בפומפות בכיתה ה' או ד' חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() היו זמנים....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם סופרגול???????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אךךךךךךךך איפה הימים של הפוגים שהייתי יותר למטה אם 10 פושטים מסריחים ואיזה פצץ שבור והייתי חוזר אם 2 מזוודות שחורות הבייתה
![]() סופרגול בכלל היה קטלני ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איזה נוסטלגיה
למה לא הוספת גם בובות ברבי כולם אספו נכון ?? ![]()
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחח,שיחקתי בזה עד סוף כיתה ו'.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ז'וז'ואים ואייי...
עם היד הזאת של הפליקים הייתי מרביץ לאח שלי Xd
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אחד החזקים..
תמיד ביום שבת בבוקר שהיו עושים למישהו בר מצווה כולם היו מחכים שיוציאו את הספרי תורה ומהעזרת נשים יעיפו סוכריות. תמיד הייתי שואל את המבוגרים לרגע המיוחל כדי שחס וחלילה אני לא יפספס בשנייה את המועד וכשהבנות זרקו סוכריות היו את האלה בטעם ערק ומנטה מהזכוכית שלא נעים לחטוף בראש (היו גם את הטופי הקשות שגם כואבות). כל הילדים היו רבים על הסוכריות ובשותף מחפשים מקומות אסרטגיים שם מועפים הכי הרבה סוכריות. הכי מעצבן זה המבוגרים שהיו יושבים ותופסים אותם עם הרגל ![]() אחרי התפילה (או באמצע היינו זונחים את התפילה) ומשחקים בזריקת סוכריות לקיר- מי שהכי קרוב זוכה בסוכריות ואם מישהו פוגע באחת הסוכריות כולם היו זורקים מחדש. הכי מעצבן הילדים שבאים "בשותף"-"במנה" ... אם הם היו רואים סוכריה ממש קרובה לקיר אחד מהם היה מניח סוכריה על הרצפה והשני היה "פוגע בה"--- דבר שהוביל למכות. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם מסתכלים על זה מהצד זה דיי מנהג קצת מופרע.. זה כמו לזרוק לכלוב של 10 אריות רעבים חתיכת בשר
![]() |