|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1) מה אכפת לך מה אומרים על אבקות חלבון כול עוד אתה יודע שזה בולשיט? 2)מה קשור מורידים לך את המוטיבציה? עם כול הכבוד, אתה עוד ילד שהולך למכון כושר, שומר על תזונה וכו', אתה לא איזה אחד שמתחרה או משהו כזה. אתה עדיין מתחיל, לא עברת עדיין הרבה דברים בספורט הזה ולכן המוטיבציה שלך צריכה להיות גבוהה - יש לך דרך ארוכה לפניך. ומה זה הופך אותך לשונה מאחרים שאתה הולך למכון כושר? מה זה מכון ליווי? יש כאלה שהולכים לחוגים אחרים, כמו שיחה, טניס, כדורגל, דוקים אנערף מה?! 3) ילדים מציקים לך במכון??? 4) אם אתה מרגיש כ"כ מורעל וגדול בפנים, אז מורות\ ילדים קטנים שמקשקשים על אבקות חלבון לא צריכים לגרום לך לכתוב פוסט כזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() אחי אל תקשיב לאף אחד!!
היה לי סיפור דומה,בתחילת השנה התחלתי להתאמן,כולם אמרו עזוב הוא יפרוש עוד שבועיים וזה והוא סתם שחיף הוא לא יגדל (דוגרי הייתי ממש ממש שחיף) כל הזמן ראו אותי בתור שחיף ואמרו הוא סתם חלש הוא לא יתפתח הוא גם עצלן הוא לא ישקיע בחדר כושר,לפני שבוע בערך הורדתי חולצה אחרי שיעור ספורט וכולם התפלאו ועשו פרצוף כזה=> ![]() בנות התחילו לבוא אלי בהפסקות הופה מה זה הקוביות האלה,ותעשה שריר ביד וכאלה..כמובן שעוד לא גדלתי למימדים גדולים (למרות שבשכבה שלנו אין ממש מפתחי גוף מקצועיים בוא נגיד את זה ככה חח) אבל עדיין השינוי הענקי שחל בי בכמה חודשים האלה פשוט הדהים את כולם,תעשה אותו דבר,שים זין על כולם פשוט מאוד ובקיץ תוריד חולצה בים ואני רוצה לראות שמישהו ידבר בכלל. |
![]() |
![]() |