|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם שת כבר, בוא אלה תגד לה "אמא אני רוצה לעשות קעקוע"
היא כנראה לא תסכם אז תציק לה ותחפור לה עד שתסכים, ברגע שהיא מסכימה מראה לה את זה ואז כבר לא יהיה לה מה לומר, הרי לפני שנייה היא תמכה בעניין..
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מזכיר לי את גיל 16 שעשיתי ופחדתי לבוא הביתה אמא שלי אמרה שאם אי פעם אני יעשה היא שמה לי את המיטה בחנייה של האוטו ושם אני אגור (גם לגבי הפירסינגים)
בסוף חזרתי הביתה עם קעקוע כבר עם רעיון לשני,קיבלתי קדיחות אבל השלימו עם זה בלי הרבה ברירות,היום יש לי כמה קעקועים ואפילו הייתי אצל מומחה בשביל לקבל חוות דעת איך אני מורידה אותם,וצלקות מהחורים של הפירסיינגיים נשארו אחרי שהורדתי אותם. מסקנה-אמא שלי צדקה בהכל! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וסתם נשארו עם חורים של הפירסינג ועם קעקוע שהם לא רוצים אותו כבר על הגוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש מלא דתיות עם נזם זה שלא ראיתה משהו אחר חח, אבל טראגוס, אגב, אמרו לי שיש איסור ביהדות לעשות אותו, בגלל שזה אזור קדוש או משהו כזה, אבל אני לא כזה שומר מצוות ובכיף אני יעשה קעקוע אם יש לו משמעות אישית בשבילי והוא יפה מאד דוג - כיף לך חח, לי אישית יש סוג של כיוון אבל אני לא מוכן להתמודד עם ההורים בגיל הזה עוד פעם חח איך הם התבאסו שעשיתי את הטראגוס [אפילו שאמרתי להם לפני] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|