|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תאמין לי אני רגיל כבר להצקות של אנשים באינטרנט ופי 100 יותר חמורות מהמקרה הספציפי הזה ואם תרצה אני יוכל להוכיח לך! אבל... אני לא מסכים אם הדיעה הזאת שלך שאם למשל לא תכתוב בפורום אז הוא ירד ב2 מיליון דרגות,אכן אתה מוסיף הרבה לפורום ולאנשים פה (כולל אני) חשוב לראות את התגובות שלך אבל אני לא מאמין שאם למשל תפסיק לכתוב פה בגלל סדר יום האישי שלך הפורום >לא< ידרדר עד כדי כך! ובקשר למה שאמרתה על זה שאתה הנציג הבכיר ביותר של גיל,אני אישית חושב שאין כזה דבר נציג בכיר לא היה ולא יהיה כל בן אדם שמייצג את גיל או את ישראלבודי, בכל מקום שקשור לספורט בן אם זה תחרות,הרצאה מסוימת,פירסום וכו' צריך לתת לו כבוד ולהתיחס אליו בידיוק כמו לנציגים האחרים לא פחות ולא יותר אם כל הכבוד לזה שאתה יותר גדול ממישהו או מישהו גדול מימך כולנו שווים! אל תשכח שיש לגיל עוד נציגים ברמה גבוהה מאוד כמו מאור זרדז,ליבנה שביט,עמית ספיר וכו' אתה לא יותר טוב מהם והם לא יותר טובים מימך! מקוה שלא הרגזתי אותך או משהו אבל הדיעה שלך באמת נגעה בי והייתי חייב להגיב לך! קח את זה לצומת ליבך כעיצה ממישהו שמעריך אותך ולא כמישהו שמחפש לריב איתך! שבת שלום ![]() |
|
![]() |
![]() |