|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה תלוי כמה פעמים אתה מתאמן בשבוע אם זה ארבע אז ab אם זה חמש או שש abc
ואחי רואים שאתה עוד מתחיל יש לך מוטיבציה תדאג שמוטיבציה תשאר בך כי זה מרכיב גדול למה שיביא לך תוצאות .תתחיל לקרא הרבה מאמרים ולעיין בתוכניות אימונים ותרגילים באינטרנט זה יעזור לך הרבה. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() אסור לעבוד על אותו שריר בלי מנוחה של 48 שעות ביגלל:דבר ראשון השריר הרבה פחות היתפתח כי אין לו את הזמן שלו לנוח ולהישתקם גם ביגלל פציעות בקיצור זה לא יעיל בכלל בתוכנית שהיא לא על כל הגוף באימון אחד אפשר מקסימום לעבוד על אותו שריר פעמיים בשבוע וזה לא אומר שזה יותר אפקטיבי מפעם בשבוע תלוי כמה אתה מעמיס על השריר באימון אחד
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() תשמע אחי לדעתי תבנה תוכנית טובה תעלה אותה לאתר ניראה נתקן ניבדוק תיצמד לתוכנית ותיראה תוצאות אחושרמוטה וכל הכבוד על המוטיבציה אנשים כמוך יכים להגיע רחוק!!!
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
לגביי התכנית עד עכשיו הייתי מתאמן מהידע מהראש וכל פעם מגוון,אחרי שהבנתי גם את הנושא של התכניות אימונים הרכבתי לי אחת בעזרת גם האתר הזה,מהתכניות אימון שלו אבל אני לא יודע אם היא מתאימה לי,אם אני ייתן פה נתונים של עצמי,מספר אימונים בשבוע ועד כמה דברים שתגידו לי מישהו יוכל אולי לעזור? |
|
![]() |
![]() |