|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עופר ניסים מלך.
ואל תשחק לי אותה חובב מיזיקה איכותי או משהו כזה עומרי.. שיר יפה זה שיר יפה. ולא משנה מי או מה עומד מאחוריו. מה גם שאם לא הייתי יודע שאתה בן 20+ הייתי חושב שילד בכיתה ו' כותב את ההודעות בנושא הזה.. אז הוא הומו, אז מה? ואתה יודע מה? הוא הומו והוא השיג הרבה יותר דברים בחיים ועשה כסף יותר מימך בחיים. צאו כבר מהעידן הזה שבו הומואים זה לא דבר מקובל וצריך לשרוף אותם או משהו כזה. אנחנו במאה ה21. מודרניות. שבת שלום. |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אל תכפה עלי לשמוע מוסיקה שאני לא אוהב או לקבל אנשי קרקס. ואיך מודרניות והתפתחות קשורה לטבע האדם, זה שהאדם מתפתח זה אומר שהוא צריך לשנות את הנטיות שלו? |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
איפה אמרתי שאני לא אוהב כושים? כל מה שאמרתי זה שיש הבדלים בין גזעים שונים והבאתי מחקרים, לא אמרתי מה אני אוהב ומה אני לא אוהב, אין פה קשר לאהבה בכלל ושנאה. |
|
![]() |