|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
העולם כבר לא תקוע במאה ה-16. הטכנולוגיה התקדמה, ואת ההוחכות שהשואה קרתה אי אפשר להעלים (בטח ובטח בעזרת הטכנולוגיה החדשה שמאפשרת לשמור עליהם היטב). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
ויש לי אלייך עוד שאלה קטנה.... אם לא הטכנולוגיה שתוכיח שהייתה שואה לדברייך, אז לא היה איך להוכיח שהיא התרחשה נכון?
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש הוחכות חותכות מהשואה. לא אחת, לא שתיים, אלא עשרות הוחכות. שיבוא מישהו שיגיד שהכל המצאה, אז מה? אז יבואו ויגידו שגם הפלת בנייני התאומים הייתה המצאה? הטכנולוגיה עוזרת לשמר את ההוחכות. היא לא בונה הוחכות, מפני שכבר יש כאלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() ובניגוד לאלוהים, לשואה יש הגדרה והיא גם מוחכת. ככה שאני לא ממש מבין מה הפואנטה שלך בהשוואה פה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
ועם לא הבנתה פה את הפואנטה, לא נעים לי להגיד אבל מצבך עגום...... והומי, חשבתי שאתה בנאדם שאפשר לדבר איתו....
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה זה ככה אני חושב? לאלוהים יש הגדרה? לא. לשואה יש? כן. לאלוהים יש הוחכות? לא. לשואה יש? כן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
חלאס עם החרטה הזאת שההוכחות ישמרו כי אפשר להגיד שזה סתם שטויות שהיהודים אוהבים להמציא. ובוא נצא מנקודת הנחה שכל הראיות וההוכחות לא ישמרו כמו שאתה אומר, אז זה אומר שלא הייתה שואה?כי הרי לדעתך רק שמוכח הוא קיים או היה קיים לא? ובקשר להומי בנאדם שאתה מדבר איתו ומעלה לך תמונה של איזה רוקיסט אוכל בתחת בדיוק כמוהו הוא בנאדם טמבל שאי אפשר לדבר איתו!!
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחוייה למה אתה חושב שניחייה עוד 50\60 שנה ... עוד מעת הולכים להחליף את ג'ורג' בוש ויביאו בטח איזה אחד ששונא את ישראל ואז כבר באמת ניהיה בבעיה , יותר מחצי עולם שונא אותנו והנשיא החדש ניראה לי ירצה לעשות קצת פוזות על המדינות שלו שיאהבו אותו. יש כבר ליותר מ 3\4 מדינות פצצות אטום והם רק מחפשים סיבה מספיק טובה כדי לשגר אותה יש מילחמה קרה בינינו לבין הערבים וכל יום זורקים עליינו קטיושות\קסמים ... מספיק שמדינה אחת תישתמש בנשק הגרעיני הזה וזהו =] תיהיה מילחמה גרעינית מילחמת העולם הרביעית תיהיה עם מקלות ואבנים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |