|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]() זה מתקופת מאסה, לא יודע כמה עדכני.. סתם ברצינות עכשיו, איזה גדי?
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא נראה לי שהדרעק הזה ראה פעם משקולות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב תומר מה שלומך תגיד לי? עדין מחלים מהניתוח? הכל מתקדם בסדר?
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הוא פרש!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
קבל תיקון גדול ידידי היקר גדי (כפרע עליו !! ) חזר להיתאמן לא מזמן ,ועוסק עכשיו גם באימונים אישיים ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
"אני עשיר ומפורסם" ומשחק אותה לא שם לב לדברים כמו מגבות שהוא מפיל / שאלות של "עוד כמה סטים נשאר לך" וכל מיני כאלו, וסתם מורח ת'זמן על ספות ומכשירים שצריך כשהוא מדבר.. אני אתמול עשיתי אימון ראשון אחרי החודש + שלא התאמנתי! לא ירדתי במשקלי עבודה בכלום, קצת תפוס יותר מבדרך כלל, אבל בקטנה, 2-3 שבועות הבאים אני עושה אימוני FBW יום כן יום לא של רגליים גב חזה זוקפים כתפיים וברכיליאס 3-10 סטים לכל שריר שרשמתי לחזור ככה לאט לאט לכושר ואז שוב פעם ABCXABCXABCX נשקלתי היום 86 קילו , אחרי שחודש לא שמרתי יותר מדי תזונה, לא ירדתי במשקלי עבודה וירדתי כולה חצי קילו משקל, הכוונה בלא שמרתי אומר שלא צרכתי 200 + גרם חלבון מלא כל יום, אלא דאגתי לעבור את ה120-130 גרם חלבון מלא וטחנתי פחמימות שומנים וירקות בלי חשבון צ'יטים כל איזה יום וזה.. אבל עדיין יצא שאכלתי קצת פחות מבדרך כלל .. ![]() תודה על ההתעניינות דרך אגב אחי היקר.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() ![]() עם החברה ![]() ![]() לאחר הסרת הצבע - שימו לב לרזון בפנים. העיניים ממש שקועות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל