|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא לשמוע שיר של עופר ניסים בגלל שהוא הומוסקסואל, או ג'רג' מייקל בגלל שהוא גם הומו, או אלטון ג'ון זה אבל, ועומרי זה רק טיפה הרשימה עוד ארוכה.
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל חבל שזה הדעה שלך מכיוון שאם זה על רקע אנטישמי בטח שזה פוגע מאוד, כי זה סתם דעות קדומות לוודאי שיש לו, או בגלל שיש לו כמה חברים ששונאים יהודים אז הוא החליט שהוא גם שונא אותם. אבל בנאדם הומו, זה לא בנאדם שפוגע בי באופן אישי, זה פשוט לדעתי בנאדם מסכן שנכנס בו יצר או אולי יצר מולד לאהוב אנשים מהמין שלו, ומה שהוא עושה בלילה בחדר המיטות שלו ועם מי לא צריך להיות עינייני, ואני לא אפסול להקשיב ולהנות לשירים שלו, אפילו שאני רואה הומו ברחוב עם איפור ואודם ושאר היזדאערס זה עושה לי בחילה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() היום אני יוצא עם חברים
שבוע הבא יש מסיבה בגעש עם סקאזי (למרות שאני לא ממש אוהב אותו, זה טראנסים) בקשר ללהקות: מטאליקה אני מעריך יותר מראמשטיין - שמעתי רק שיר אחד של ראמשטיין אז אל תתיחסו לדעה הזאת. לפי דעתי ראמשטיין זה פופ (פופולרי) לא הבנתי עדיין מה הם ניסו לעשות ואיזה סגנון זה אבל זה מוסיקה אלקטרונית עם מלודיות של רוק אם משווים את זה לשירי רוק אחרים זה על הפנים אם משווים את זה למוזיקה אלקטרונית זה זבל לעומת אומנים אחרים. השילוב ביחד עשה להיט נחמד שאפשר להשמיע ברקע של קליפים של YouTube כל אלה שקופצים בראש >> זאת דעתי! מוזיקה זה מתמטיקה כל אחד עם הראש שלו!!! בכל עומרי טורבו, הפתיע לי שאלה הדעות שלך אני לא יגיד לך ככה או ככה אבל דוגמנים שופטים לפי המראה ולא אמנים אתה חושב שלמישהו אכפת איך פיקאסו נראה? עופר ניסים הוא ג-א-ו-ו-ה לישראל מבחינת המוזקה שלו אני לא שומע האוסים אבל אני מבין במוזיקה אלקטרונית ומההאוסים שאני מכיר הוא בהחלט לא פראייר. ראיתי אותו במסיבה ואם היית רואה איך אוהבים אותו ורוקדים למוזיקה שלו אפילו שהוא נראה ככה ושזה ידוע שהוא הומו.
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() [=Psychopath]
ציטוט:
אתה חושב שאיכפת לי אם הוא ניראה טוב או לא?אתה חושב שאני בוחר לשמוע מוסיקה לפי אם הלהקה ניראת טוב ויפה או לא?!!? הומוסקסואליות זה הרבה יותר מסתם מראה חיצוני, המראה חיצוני רק משקף את מה שאתה. אני אישית לא הולך לשמוע מסיקה של בן אדם שאני לא מעריך ואפילו סולד ממנו ומה שהוא מייצג. אני אוהב להתעמק בדברים, ואני לא יוכל להנות מהמהמוסיקה כל עוד אני לא מעריך את האמן בתור בן אדם. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אתה אומר שיש לך בעיה להאזין למוזיקה שהאומן הוא הומו ? טוב. זתומרת יכול להיות מצב שישמיעו לך שיר ואתה תאהב אותו ואז תדע שהאומן הומו אז לא תאהב? ובמה יש להתעמק ? רק במוזיקה עצמה. חוץ מכמה אומנים שאני יכול לספור על יד אחת אני לא מתעמק במי שאחראי למוזיקה (שזה אומר גם לייבל) כי אם אני שומע שזה טראק של סקאזי יש הרף שלי יורד.. וההפך עם אומנים כמו Eskimo ו Azax Syndrom . לא יודע אין פה מה להתווכח זה אינדיבידאולי ובאמת שזה לא כל כך חשוב וזה לא קשור לפוסט
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() [quote]
ציטוט:
אני מתעמק במוסיקה ואם יש להקה שאני אוהב או משהו כזה אני אוהב לדעת על האנשים מאחורי זה , לא סתם לשמוע שיר וזהו(כאילו אם זה להקה שאני ממש אוהב) בכל אופן מה הבעיה ב-SKAZI? זה דווקא טראקים שאני גם שומע לפעמים.. |
|
![]() |