|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סך הכל תרגילים מורכבים דיי יכולים להגביל אנשים שלמשל הזוקפי גב שלהם לא מספיק חזקים כדי להתמודד עם העומסים של הרגליים בסקווט לדוגמה. ומה כל כך טוב בדדליפט? תנו סיבה מספיק טובה לעשות את התרגיל הזה דווקא ולא משהו אחר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ותקרא את ההודעה השנייה שלי, זה יענה על זופקי גו חלשים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.shobix.co.jp/ijshs/tempfi...2/20030038.pdf |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
המחקר המדובר לא ביצע השוואה בין פרוטוקול אימון שכולל תרגילים מורכבים לבין פרוטוקול אימון שכולל תרגילים מבודדים אלא ביצע השוואה בין פרוטקולים שונים של אימון (5*90%,5*90%+1*50%,5*90%+1*30%,5*90%+1*20%) כאשר בכל הקבוצות שנבדקו האימון התבצע על ידי פשיטת ברכיים במכונה, כאשר הריכוז של הורמון הגדילה עלה ככל שעומס העבודה גדל.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אם לא עדיף לך לעשות את התרגילים המורכבים האלו בגלל ההורמונים שמופרשים... אני אישית אומר לך שמזמן מזמן הייתיי תקוע (אני מדבר על לפני כמה שנים) ורק כשהתחלתי לעבוד רגליים סקוואטים לחיצות וכאלה גם שאר הגוף גדל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
הטענה המוגכחת ביותר שנשמעת פה היא בדבר חוסר המוכנות הפיזית של מתאמן מתחיל לבצע את התנועה הנדרשת (בעיקר כמו שציינת זוקפי גו חלשים). רק חבל שאלה שמעלים את הטענה הזאת מתעלמים מכמה עובדות חשובות. א. התנועה המדוברת מבוצעת מס' לא מבוטל של פעמים על בסיס יומיומי בשלל וריאציות. ב. אין שום כוונה שמתחיל ילמד לבצע את התרגיל ישר מן ההתחלה בעצימות גבוהה ולכן הסכנה לעומסים גדולים מיד בתחילת תקופת האימון בטלה ומבוטלת (ראה גם סעיף הבא). ג. בתרגול טכניקה כאשר הביצוע הוא כמובן עם מוט ריק (ולעיתים קרובות גם במקרים של עבודה עד עצימות בינונית) המומנט על החוליות הלומבריות יהיה קטן יותר בהשוואה לתרגילים אחרים שמוצאים את דרכם לתוכניות רבות של מתאמנים מתחילים ללא התנגדות (חתירה כנגד פולי,פשיטת גו בספסל רומי וכו').
![]() |