|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במקום של שריר הכאב ממש קטן שאני עשיתי כאב לי בעיקר למעלה בעצם של הכתף הרגשתי תכאב האמיתי וככה לא היה ממש כאב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() וואו, ממש יפה. תתחדש.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() מגנזיום מי קיעקע ילד בכיתה ח'? Wtf? זה ממש לא מקצועי מבחינת הסטודיו..
בקשר למיקומים, כעיקרון פרקים ו"עצמות חשופות" (אני מניח שמובן למה הכוונה) יכאבו דיי הרבה, אמות שוקיים (באיזורי העצמות) ראש צוואר כפות, יכאבו הרבה בגלל ריבוי עצבים שיחסית חשופים לנגיעה של המחט. שרירים כמעט ולא יכאבו. לא יודע למה אני לא כזה נמשך לדרקונים /:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() קעקוע מכוער אשששש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד שקטטטטט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד ג'ו טאמו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
הקעקוע הבא הוא האחרון ,והוא במקום שלא ממש רואים.
![]() |
![]() |
#51 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
|
![]() ציטוט:
לפחות עד שאני אתחרה לא מתכנן להיתחרות יותר מדי שנים,אז יהיו עוד קעקועים אחרי זה.
![]() |
![]() |
#53 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() פתאום זה לא האחרון פתאום פה פתאום שם.
חברה שתדעו, לכל הלא מקועקעים שפה, ברגע שעושים אחד, אי אפשר להפסיק.
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() ציטוט:
לא ,אבל זה באיזור.
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() לכל מי שמעוניין לעשות קעקוע תלכו למקום ידוע ומקצועי, בגלל שיש מקומות שלא מקפידים על חיטוי המכשור והחלפת מחטים, וזה יכול להעביר מחלות כמו צהבת נגיפית C. אז לא להתפתה למחיר הזול, אלא ללכת למקום מוסמך ומוכר ( גם אם צריך לשלם יותר - זה הבריאות שלכם).