|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אם יש בחמאה שומן טרנס - זאת לא חמאה שעשויה רק ממוצרי חלב. יכול להיות ששמים גם מרגרינה בבית קולנוע, אי אפשר לדעת כלום לגבי זה בכל אופן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה מסובך?
שומן טרנס זה לא שומן מן החי, אלא שומן שמקשים אותו. בגלל זה זה כזה מזיק לעורקים. ותאכלס, למרות שחורף עכשיו ופחות מקשים את שומן הטרנס והוא פחות מזיק, עדיין הייתי ממליץ להתרחק מזה. יש פופקורן מופחתים שומן. לכו על זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שומן הטרנס נתקע בדפנות העורקים וגורם לכל מיני מחלות כמו טרשת העורקים וכו' בגלל השומן המוקשה(שומן טרנס). |
|
![]() |
![]() |