|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 669
גיל:: 17
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() הבעיה היא פה לא המים...
הבעיה היא הטמפרטורה שלהם.. מים קרים- גורמים לכך שהעיסה של האוכל תתכווץ לגושים ..וכך יהיה קשה יותר לעכל אותם.. מים בטמפרטורת החדר או חמים - אין בעיה כי הם עושים את הפעולה הנגדית ולא יוצרים גושים.. לכן אין בעיה עם מרק כי בדרך כלל אוכלים אותו חם או חמים.. |
![]() |
![]() |