|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
2.גם "המישתמטים" הפמניסטים ופצפיסטים הם חלק מהאוכלוסיה,מה לעשות.
![]() |
![]() |
#102 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה רוצה שאני יגיד לך אמרתי כבר צה"ל זה מערכת לא הוגנת לא הגיונית ומפגרת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
וסוזוקי: בדיוק. ובגלל זה מי ששם עליי זין אני אשים עליו כפול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני ככה בגלל זה יש לי מטרות מסוימות בחיים ואני הולך על פי הן ויום אחד אני לא יהיה כזה קטן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. הצבא זו לא תוכנית לפי בקשתך. הצבא זה לא קייטנה. אתה לא משתמש בצבא ככלי, הוא משתמש בך. תכניס את זה טוב-טוב לראש שלך - גוף ששומר על ביטחון המדינה לא יכול להתנהל כמו קייטנה שכל אחד יבוא ויבחר בתפקיד שהוא הכי יכול לתרום בו. למה? כי אז הדבר היחיד שיישאר במחסומים זה קירות בטון ממוגנים שבתוכם אין שום חייל. 2. כי מאות אלפי חיילים סבלו בחור שהם לא רצו להיות בו, כמו גם החברים שלך. עכשיו תורך לשבת ולטחון שמירות כדי שלא יכנסו לך כל יום 10 חוליות מחבלים למדינה. בסה"כ, אתה לא רוצה לתרום. אתה יכול לזיין תשכל עד מחר על שחיתות, ממשלה מחורבנת, התנהלות דפוקה ובלה בלה בלה - הכל תירוצים כדי שתעביר את ה-3 שנים האלה בנוחיות ובכיף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
אני לא תומך בכלום אין לי דעה מוצקה לגבי הנושא,אבל מה כן, אני בטוח שלא כל אחד מתאים לצבא, ויש בחברה הישראלית גם אנשים שנפשית לא יכולים להתגייס (תקרא את מספר המתעבדים בצהל באתר) וגם אנשים שלא יכולים להתגייס מסיבות רפואיות. לכן לא יהיה רוב כנסת בחוק שפוגע באוכלוסיה.
![]() |
![]() |
#110 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה ברור ששאנשים עם מגבלויות בריאותיות כאילו ואחרות לא התגייסו .. אבל הבעיה היא שהרבה תופסים על זה תרמפ בכדאי לצאת מהצבא דבר הפוגע לבסוף בכולנו ,כל אילו שמשרתיים,בגלל זה אין מספיק אנשים בקרבי ובגלל זה השירות יותר קשה בגלל אותו החוסר וזה בסוף פוגע ככה או אחרת בכולם ,בגלל אותם משתמטים ,יש לי שתי חברים כאילו .. אחד יצא כדי לעזוב להורים שלו ,אחד מהם חולה לב .. השני יצא ,שיחק אותה דפוק ,(למרות שהוא אחד האנשים הכי חכמים שאני מכיר והוא לומד עכשיו במכללה) ,ויצא מהצבא יחסית בקלות ,עם לא הייתי מכיר אותו אישית איזה בן אדם הוא ושהוא יכול לתרום למדינהיותר מחוץ לצבא מאשר שהוא בפנים הייתי אומר שהוא חרא של בן אדם ,אבל לא . הוא עשה בסכל,כן יש אנשים שלא מתאימים למיסגרת אולי מבכינה פסיכולוגית הוא לא מתאים לצבא זה גם יכול להיות (רופואי),יכול להיות בהחלט כאילו דברים אני לא שולל חס וחלילה,קורה שבן אדם לא מתאים למקום מסיום בגלל סיבות כאילו ואחרות אשר מוצדקות בדרך כזו או אחרת. אבל אנשים אשר יוצאים כי קצת קשה להם או לא מתאים לה(ללא סיבה מוצדקת ) את זה אסור לקבל והם אותם חרא של אנשים .
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() אחי אני לא בטוח במה שאני אומר אבל נגיד ויש לך תוצאה ואז אתה רוצה להפסיק לגדול אז עושים פשוט תרגילים שעובדים על הגוף בלי משקל כבר כי זה רק לישמור אותו דבר נגיד אתה בצבא עושה שכיבות שמיה ריצות ודברים כאלה ואתה שומר על הגוף
![]() |
#115 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |