|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
עוד משהו 5 מיליון אנשים ממלאים לוטו,כל אחד מתפלל לאלוהים שהוא יזכה. אחד מה5 מיליון זכה,יש לו סיבה להאמין באלוהים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא רק זה קרו לי מלא מקרים שביקשתי דברים לא הגיוניים שסביר שיקרו והם קרו אחרי שעה איך אתה מסביר את זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אם ככה מה הסיבה שלכל דבר יש סיבה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מציע לכלולם לקרוא את ספר הכוזרי ובע"ה אני יעלה שיעורים לפורום, כאלה שנראה לי שהחבר'ה פה יאהבו. נגיד שיעורים על מדע ותורה. אם מישהו מתבייש לשאול שאלות הוא מוזמן לעשות את זה באייסיקיו: 154139503 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() ברגע שאתה נמצא בתוך סיטואציה מסויימת מן הסתם שדברים שקשורים אליה יתרחשו חוץ מזה שברוב המקרים אנשים לא באמת מקבלים את מה שהם ביקשו..הם מבקשים וקורה משהו והם משכנעים את עצמם שזה מה שהם רצו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אבא שלך היה טיפה יותר עצבני כשהוא שכב אם אמא שלך אתה לא היית נולד, איך זה קרה שמכל התנאים דווקא אתה נוצרת? זה סיכוי אפסיי שדווקת אתה ואני פה ולא שניים אחרים. המוח מסרב להאמין שאם אבא שלי היה מעדיף לעשות ביד שעה ליפני ששכב עם אמא שלי, או שהיה גומר שניה ליפני ואני לא הייתי, מסרב להאמין בזה... כך או כך הייתי נולד כי ככה ניקבע ולא יעזור כלוםם
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז הזרעון של אבא שלו הצליח להגיע לביצית של אמא שלו ראשון, מה הקשר בין זה לאלוהים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באותו הקשר, מעניין אותי לדעת איך ירגיש בנאדם שישכפלו אותו בעתיד ( הטכנולוגיה קיימת כבר)... האם זה אשכרה אותו דבר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בוא נסתכל על זה בצורה אחרת: יש 10000000 "קומבינציות" של ילדים שההורים שלך יכולים ליצור. אחד מהם תהיה אתה. אבל זה לא שמישהו בחר דווקא בך, אלא להפך- אתה נולדת משום שככה יצא. סביר להניח (סטטיסטית) שאילו ההורים שלך היו מולידים 1000000 ילדים, כל אחד מהם היה שונה ממך. חלק מהבעיה של אנשים היא שהם מסתכלים על החיים מנקודת המבט שלהם, וזה לא תמיד נכון להסתכל ככה.
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() עריכה: מצד שני אולי אתה צודק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני שונא שאנשים שואלים שאלה שאין עליה תשובה. אחד ינסה להוכיח לך שיש, אחד ינסה להוכיח שאין... אבל המכנה המשותף של שניהם זה שלאף אחד אין הוכחה מוצקה. אני אישית מאמין (למרות שקראתי ושמעתי מספיק נימוקים שסותרים זאת) ולא מתעמק בשאלה הזאת יתר על המידה, כי וואלה זה נותן לי הרגשה טובה להאמין בבורא - שיש ישות עליונה שקשורה לכול היקום שלנו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |