|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אלוהים עושה נס מתי שהוא רוצה,ולא כבקשת העם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
עוד משהו 5 מיליון אנשים ממלאים לוטו,כל אחד מתפלל לאלוהים שהוא יזכה. אחד מה5 מיליון זכה,יש לו סיבה להאמין באלוהים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא רק זה קרו לי מלא מקרים שביקשתי דברים לא הגיוניים שסביר שיקרו והם קרו אחרי שעה איך אתה מסביר את זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אבא שלך היה טיפה יותר עצבני כשהוא שכב אם אמא שלך אתה לא היית נולד, איך זה קרה שמכל התנאים דווקא אתה נוצרת? זה סיכוי אפסיי שדווקת אתה ואני פה ולא שניים אחרים. המוח מסרב להאמין שאם אבא שלי היה מעדיף לעשות ביד שעה ליפני ששכב עם אמא שלי, או שהיה גומר שניה ליפני ואני לא הייתי, מסרב להאמין בזה... כך או כך הייתי נולד כי ככה ניקבע ולא יעזור כלוםם
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני שונא שאנשים שואלים שאלה שאין עליה תשובה. אחד ינסה להוכיח לך שיש, אחד ינסה להוכיח שאין... אבל המכנה המשותף של שניהם זה שלאף אחד אין הוכחה מוצקה. אני אישית מאמין (למרות שקראתי ושמעתי מספיק נימוקים שסותרים זאת) ולא מתעמק בשאלה הזאת יתר על המידה, כי וואלה זה נותן לי הרגשה טובה להאמין בבורא - שיש ישות עליונה שקשורה לכול היקום שלנו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
אתה רואה אתה רוצה לראות בעיניים , אתה רואה אתה גם לא מאמין למשהו שמישהו אמר...אז איך זה שאתה מאמין במשהו שעזוב שכתוב וזה שגם התחיל במשהו שמישהו אמר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל התפיסה כאן (גם של אותו אחד) עקורה מן היסוד, הוא מהתחלה דיבר על לראות משהוא מוחשי, נס שקורה זה מהעליונים לתחתונים והתתמשות בתחתונים (העולם שלנו זה עולם של מטה), אז אם יש דבר כזה יש צורך לראות, יש צורך לפרסם ולגלות את הנס, אם נביא בא לעיר, אם הוא לא מראה מופת כחלק מהנבואה הוא נחשב נביא שקר וחייב מיתה! אם הוא אומר שהקב"ה עשה נס בעולם (אגב, כשאומרים דבר כזה, נתון מלאך למשימה אבל עזבו, זה כבר גלישה ואני לא וצה לפרט, צריך להתעסק קודם בידיעת ה' ואח"כ באמונת ה' ואח"כ ללמוד- דבר שני אם זה הוא יענו האלוה-ים אז יש לך כאן קונפליקט, אתה מקטין את אהלוה-ים..) אז זה חייב פרסום הנס וחייב לראות את זה!! אבל אני דווקא תפסתי אותך!! עצם זה שאתה בא לתפוס על "חם" קטנוניות דווקא ולא דן במה שמציגים לך ועל זה מנס לדון סימן שאתה הוא זה שמנסה להתנצח ולהתווכח ולא יותר מזה (חוץ מזה, עניתי לך על זה..אם לזה הבחור שלמעלה התכוון בכלל וגם אם ל, מדובר פה בקטנוניות ולא יותר מזה, זה לא יותר מאשר סטייה מהנושא) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
הוא היה אומר שהוא אלוהים כולם היו מאמינים לו,ואז במשך 1000 שנה היו כותבים עליו ספרים וזה שהוא האלוהים..והיום אם מישהו היה מערער אז אתם יודעים..אותו דבר כמו מה שעושים היום עם אלוהים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |