|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
מה באמת????ואי אז גם אני(בעיקר אם אני לא יודע קרו וכתוב ואני דפר 30) כמה שזה פשוט...ככה זה יכל להתפשט סתם דוגמא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתם עושים הסקות מטומטות מהתוצאה אתם מסיקים את הסיבה. זה בדיוק כמו אנשים אומרים שהם מרימים משקולות נמוכים כי משקולות עוצר את הגביהה, אבל זה לא נכון. זה כמו שבן אדם שניצל מתאונה כלשהי ישר אומר זה היה אלוהים, הוא לא חושב שיש הסתברות מסוימת של ככה וככה.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1400 שנים עברו מאז שעלה הרעיון שכל דבר מורכב מאטומים עד שבאמת ראו את זה! אז גם המדענים לא יכולים להסביר את כל התאוריות שלהם
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב נו, הדיון הזה לא מרומם במיוחד, יצא לי להשתתף בכמה דיונים יותר יפים ומאלפים על הנושא, ברשת, בכל זאת אתרום קצת לת'ריד עם עוד נקודת מבט.
הנה התגובות שלי, לכמה מהדברים שרצו כאן והטרידו אותי קצת: ציטוט:
ציטוט:
לגבי המיקום של ארץ ישראל, מעולם לא התיישבנו בארץ ישראל כמו שהובטחה במקרא ואאל"ט אנחנו גרים כרגע במקום שפעם היו בו הפלישתים, עירן ,סוריה,ירדן, יהודה ושומרון כל אלו לא ממש שלנו... ציטוט:
ציטוט שלי מפורום אחר מדיון אחר על אותו נושא בערך: ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
רואים את זה גם בנושא הזה, אגב...(רק כדרך אגב, אני לא לגמרי מאמין שיש משמעות למילים "אמת" ו"מציאות") ציטוט:
עוד כמה דברים, כל ההודעות הארוכות שלא היה לי *** לקרוא עד הסוף, פשוט רצופות בטעויות , דמגוגיה זולה והטעיות ,שתיקח לי שעה להסביר כל אחת מהן. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() באגים מחורבנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חייב לומר לך ידידי אבל אתה העלית לי פה ושם גיחוך (לא יודע אם לצחוק או אם לבכות.. איפה המטפחת?) לתגובתך הראשוניה ידידי: אתה בעצמך אומר שהדבר לא ניתן להבנה ולמרות זאת אתה מאמין בתאורייה הזאת? ומה ארת שההסבר של היהדות, שזה דבר שאין לנו אפשרות להבין אותו נכון? אז אם המדענים שמנסים להיות "ידענים" (שזה לא רע.. עד שמגיעים למצב שהראש מסתחרר מחוסר תשובה) אומרים? תאורייה שהיא לא נינת להבנה פשוטה, גוף שנמצא בשניי מקומות , ועם הכל אתה אומר שזה יותר הגיוני? הפרחת מידע למרות שאינה ניתנת לעלות על הדעת וההגיון הבריא אינו מבין אותה? זה לא נראה לך מן הכסילות? כוזרי פתלתול שכמוך? -(המשך בעז"ה יבוא, הודעת תגובותיך ארוכה אני יעשה זאת בחלקים)- |
|
![]() |
![]() |