|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גועל נפש של אנשים יש פה כל מה שמעניין אותכם זה עצמכם אם קצת הייתם נותנים מעצמכם לאחים שלכם פה (היהודים ) גם אם יש אחים חראות המצב היה הרבה יותר טוב בגלל אוכלי חינם כמוך שלא רק שלא מיתגייסים לא אכפת להם מאף אחד חוץ מעצמם ובטח שלא מהמדינה שמעל ל22 אלף חיילים קיפחו את חייהם כדי שאתה תוכל להרים 2 קילו בנץ מלא אתם לא מיתגסיים עוד איכשהו אבל שלא אכפת לכם מכלום תעופו לנו מהארץ הזאתי אתם לא ראוים לדרוך על האדמה הקדושה שפה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אוקיי אז המדינה בתחת זה עוזר לה שאתה מרים ידיים ומוותר עליה ? או שאולי אם תיקח קצת יוזמה ותשקיע תוכל לשנות משהו ?
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אמרתי את זה באופן כללי על החברה שלו המחאות החברתיות הכי גדולות בהיסטוריה התחילו מקול אחד קטן של בן אדם אחד קטן ,מהטמה גאנדי,דאלי למה ,פול רביר וכל בן אדם שהייתה לו איזושהיא השפעה על ההיסטוריה היה "בן אדם אחד קטן " ...עד שהוא בחר להיות משהו יותר מזה.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל אין שום פוזה אנימבין טוב מאוד בתור אחד שמת להיתגייס והצבא עושה לי בעיות ולא רוצה אותי (אבל אחרי היום כנראה שסופית אני מיתגייס ) הצבא יסחוט ממני 3 שנים אין מה לעשות פה נולדתי ופה אני ימות הממשלה שלנו בתחת אבל אני פה בשבילהם ? קל להאשים את כל העולם אני שואף לפחות לשפר אתהמצב מראיה שלי נטו והרמטכ"ל שלנו חתיכת מתחנגל? איך אין לכם בושה ניראה אותך עושה מה שהוא עשה זה שהוא ניכשל בתפקיד הזה להעיב על כל השרות הצבאי המפואר שלו ? להעיב על כל ההצלחות שלו ? תפסיק כבר לבלבל תמוח אתה חושב שאני שמח להיתגייס אתה יודע כמה דברים זה עוצר? יכלתי היום היה לי פגישה אם עובד סוציאלי שוב לזיין לו תמוח וכבר להיות משוחרר מהצבא תפסיק כבר לבלבל תמוח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא כבר עכשיו נימאס עלי?1 1 אתה יודע מאיזה שעה הייתי היום בבבוקר בלשכת גיוס ובאיזה שעה הלכתי? אתה יודע כמה פעמים הייתי כבר בלשכת גיוס ? אתה יודע מזה ליסוע מהאזור שלי עד ללשכת גיוס ? תפסיק כבר לבלבל תמוח כבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() סוזוקי אני מאוד אבל מאוד מקווה בשבילך שהרעל הזה ישאר לך גם אחרי שנה ושנתיים בצבא.
בתכלאס, זה לא יקרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא מבין שאין רעל ?.???? כל טיפת רעל שהיה לי הצבא דאג טוב טוב להוציא והזריק לי שמה סתם עצבים בימקום הקטע זה המחויבות אתה יודע כמה סיבוכים יש לי לאחורנה אם הצבא לא רצו לגייס אותי ביכלל .. . זה המחויבות שלי לעשות את השרות הכי טוב שאני יכול לתת בתור יהודי למען העם שלי נקודה שום רעל ושום בטיח אין בי כבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]()
![]() |
#13 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
2.גם "המישתמטים" הפמניסטים ופצפיסטים הם חלק מהאוכלוסיה,מה לעשות.
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וסוזוקי: בדיוק. ובגלל זה מי ששם עליי זין אני אשים עליו כפול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני ככה בגלל זה יש לי מטרות מסוימות בחיים ואני הולך על פי הן ויום אחד אני לא יהיה כזה קטן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא תומך בכלום אין לי דעה מוצקה לגבי הנושא,אבל מה כן, אני בטוח שלא כל אחד מתאים לצבא, ויש בחברה הישראלית גם אנשים שנפשית לא יכולים להתגייס (תקרא את מספר המתעבדים בצהל באתר) וגם אנשים שלא יכולים להתגייס מסיבות רפואיות. לכן לא יהיה רוב כנסת בחוק שפוגע באוכלוסיה.
![]() |