|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי לך על הפרו קומפלקס בטעם וניל יש לי תגינר שלהם ואני שותה אותו עם חלב ....זה מעדן...
ואין גושים.....והשוקו של אופטימופ איכסההה והשוקו של פרו קומפלקס שליטההה |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
בסך הכל לאחרי אימון זה בסדר לקחת חצי מנה .. ואת שאר הפחמימה שאני כביכול מפסיד ביגלל היחס הנמוך.. אני יקח מאוכל כמו אורז פסטה תפוח אדמה וכו... מה הבעיה? |
|
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() למה?
פשוט כי אתה שחיף 64 קילו על מטר שמונים זה רזה.. עם הצ'מפיון שהוא חזק עלית בקושי 2 קילו... אז אתה רוצה mrm?!?!?! שהוא ביחס 1 ל - 2 אני לא מבין מה אתה כל כך מסתבך תהרוג אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה אותו שוקו, אז חבל סתם להטעות. יום טוב, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
והארוחות דיי קטנות לי(נגיד בימקום 300 גרם אורז 400) אז חשבתי לקחת גיינר ביחס יותר קטן ולהוסיף פחמימה לאוכל מה לא טוב כאן לא הבנתי?!?! |
|
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אחי התייאשתי ממך
קח מה שרצית ואל תבקש ייעוץ אם אתה לא מתכוון לקבל אותו יום טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() כי אתה אומר משהו לא מסביר..
אני רוצה להבין גם מה אני עושה.. טוב עוד מישהו יותר רציני? |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ערוך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() בפעם המליון ה mrm לא מתאים לך
מהסיבות שכבר ציינו.. אם אתה חושב שלהוסיף עוד קצת אורז לתפריט שלך ולהחליף בין הצמפיון לnrn אתה טועה.. אתה הארד גיינר וזה לא מתאים לך תפסיק להיות עקשן אם בכל זאת אתה מתעקש להשתמש בו אז קבע פגישה עם גיל ותוסיף את כל שאר הפחימות באופן מסודר בארוחות. בצורה שלי ניחושים והשערות לא תגיע לשום מקום. יותר מזה אין מה להגיד. אם למישהו יש יותר תשובה יותר טובה בשבילך, גם אני אשמח לשמוע אותה. יום טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
בכל זאת תודה רבה.. |
|
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך על השק של הסריוס מס, של אופטימום זה בדיוק בשבילך.. אם אתה עדין חושש.. תתייעץ גם אם גיל, מאחר והוא יודע מכמה קלוריות התפריט שלך וכו' הוא יגיד לך בדיוק מה לקחת.
![]() |