|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה קטן כמו כולנו.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() חוץ מזה אין ילד בגילי שאני לא יכול לעמוד מולו בקלות... ודרך אגב איפה ראית שאתה יודע גדול ממני יא בדרן? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אליאב אתה ענק, אבל אצל מני רק רון קולמן ענק..
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כששמרתי עליך בסקוואט והתאמנתי איתך באותו חדר כושר... ![]()
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() שניכם קטנים, אז חלאס...
![]()
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראית אותי , זה לא אומר שאתה יותר גדול ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עברת לחיטובים אז הרמת ת'אף? אני אדבר עם נועם שיתן לך כבר כאפה בבית בשמי.
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() אליאב באמת גדול לגיל שלו ! באמת אני לא סתם אומר, ראיתי אותו בחנות של גיל לפני איזה כמה חודשים..
רק את הזרוע העליונה אתה אתה צריך לשפר(בייספס/טרייספס) יתר הגוף גדול. אבל לפי דעתי איתי יותר גדול |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
אני עכשיו זז לאכול-לראות סרט-לישון, מחר אני מקווה להתחבר למסנג'ר נתחיל לתאם ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא ראית את אליאב גבר... אתה ראית ילד מסכן אחרי פציעה שלא התאמן מלא זמן , הידיים באמת עדיין בפיגור לצערי , אבל הגוף גדל בהרבה ואני מבטיח לך... אין אין אני לא רוצה להישמע שחצן אז אני לא אספר על ההיקפים אבל אני יכול להבטיח לך שעליתי המון המון המון המון...(גם בגלל הזיכרון שריר וגם כי גדלתי מעל למה שהייתי) הבעיה שלי כרגע זה הזרועות באמת , יד אחורית ויד קדמית... הקדמית במיוחד...בגלל הפציעה. נ.ב - שאמרתי בהתחילת ההודעה ''אתה רציני?!'' התכוונתי לזה שאמרת שאני גדול , לא לזה שאיתי יותר גדול... למרות שגדלתי בצורה מטורפת ברוב החלקים חוץ מהידיים לצערי , נראהלי שיכול להיות שאיתי עדיין יותר מרשים , בגלל המבנה של המותניים והחיטוב. |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |